Νίκη με φόντο τον τελικό για τον ΠΑΟΚ, 2-0 τον Παναθηναϊκό

Must Read

Ο ΠΑΟΚ μετά το 2-0 στην Τούμπα επί του Παναθηναϊκού δεν βλέπει απλά πρόκριση στα ημιτελικά, αλλά και… τελικό, αφού στους «4» θα αντιμετωπίσει την νικήτρια του ζευγαριού Λαμία – Απόλλων Παραλιμνίου.

Ο Δικέφαλος καταγράφει μόνο κέρδη από το πρώτο της σειράς των τριών ματς με τους «πράσινους».

*Έβαλε σοβαρή υποψηφιότητα για μια θέση ακόμα και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

*Κέρδισε τον Τάισον. Ο Βραζιλιάνος μπορεί να μην ξέρει ούτε τα ονόματα των συμπαικτών του, αλλά μόλις στην πρώτη του συμμετοχή, στη δεύτερη επαφή του με την μπάλα (71′) «κλείδωσε» τη νίκη για την (νέα) ομάδα του σκοράροντας το 2-0.

*Έδειξε ότι μπορεί να «χτυπήσει» αποτελεσματικά ακόμα και τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και να μην του συγχωρήσει τοι παραμικρό λάθος (απόδειξη το 1-0 από τον Μπράνταν Τόμας έπειτα από το λάθος του Βαγιαννίδη στο 52′).

*Ικανοποίησε τον κόσμο του που γέμισε την Τούμπα και από τα πρώτα λεπτά ζητούσε τη νίκη.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός για ένα ακόμα ματς εμφανίστηκε αποδεκατισμένος. Η ίωση του Σπόραρ και η αδυναμία της συμμετοχής του στο… παρά πέντε, αλλά και η κατάρρευση στο β’ μέρος μόνο ανησυχία προκαλεί στους φίλους του. Όχι για μόνο για το Κύπελλο, αλλά και για το πρωτάθλημα. Οι επιλογές για την ενδεκάδα είναι μετρημένες, το ροτέισον είναι λέξη άγνωστη στην ομάδα, από ανάγκη κι όχι από επιλογή.

Οι «πράσινοι» ήταν αυτοί που κυριάρχησαν στο δεύτερο μισό του α’ μέρους. Στο διάστημα αυτό δεν κατάφεραν να μετατρέψουν σε γκολ την καλή τους απόδοση. Στο 21′ ο Τσέριν είδε την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι, ενώ στο 27′ Ιωαννίδης και Κουρμπέλης δεν μπόρεσαν να την βρουν και να τη στείλουν στα δίχτυα σε άδειο τέρμα!

Αυτό ήταν και το ρέκβιεμ των φιλοξενούμενων. Ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός στην επανάληψη, ο Μπερνάρ αποχώρησε τραυματίας, οι αλλαγές του Γιοβάνοβιτς δεν έδωσαν τίποτα στην αγωνιστικκότητα της ομάδας. Ένα ακόμα γεγονός που προβληματίζει είναι ότι πληρώνει σε κάθε ματς και το παραμικρό λάθος.

Αποτέλεσμα; Ο ΠΑΟΚ αποκτά τεράστιο πλεονέκτημα για τη ρεβάνς σε μια εβδομάδα στη Λεωφόρο, ψυχολογία για τον αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής στο ίδιο γήπεδο και μπορεί να κάνει όνειρα για καλύτερη συνέχεια.




Διαιτητής: Βίντσιτς

Βοηθοί: Κλάντσικ, Κορντέζ

4ος: Διαμαντόπουλος

VAR: Καϊτάζοβιτς, Μπουξμπάουμ

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ράφα Σοάρες (78′ Βιεϊρίνια), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Αουγκούστο (69′ Σβαμπ), Ντάντας, Α. Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ (69′ Τάισον), Κωνσταντέλιας (84′ Μπίσεσβαρ), Μπράντον (69′ Ολιβέιρα).
Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ρούμπεν Πέρεθ, Κουρμπέλης (46′ Τσοκάι), Τσέριν, Παλάσιος (82′ Καμπετσής), Μπερνάρντ (46′ Βέρμπιτς), Ιωαννίδης (71′ Πούχατς).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This