Απόδραση στο… 92′ για την ΑΕΚ στο «μπλόκο» της Κοκκινιάς

Must Read

Ο Ιωνικός στο α’ μέρος αντιμετώπισε το… φάντασμα της ΑΕΚ. Το αξιοποίησε σκοράροντας στο 38′ με τον Σεμπά, πρώην παίκτη του Ολυμπιακού. Κι έπειτα η Ένωση που κάνει όνειρα για πρωτάθλημα άρχισε να… τρέχει. με την «πλάτη στον τοίχο» κυνηγούσε πιά όχι τη νίκη, αλλά τουλάχιστον την ισοπαλία.

Στο 82′ ο Βίντα με κεφαλιά έδωσε το «φιλί της ζωής» ισοφαρίζοντας σε 1-1 και στις καθυστερήσεις (90+2) ο Ελβετός Τσούμπερ χάρισε το «τρίποντο» σε ένα ματς που είχε γίνει ντέρμπι από το… πουθενά.

Ο Αλμέιδα είχε περάσει στον αγώνα τον Τσούμπερ στο 74′. Ήταν η 9η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα και στα προηγούμενα ματς είχε ακούσει πολλά για την αστοχία του. Κυνηγούσε φιλότιμα ένα γκολ, αλλά αυτό δεν ερχόταν. Τελικά ήρθε την ώρα που έπρεπε στο ματς που έπρεπε.

Ο Ιωνικός που δεν έχει νίκη στο γήπεδό του, παραμένει τελευταίος με οκτώ, μόλις βαθμούς, ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος. Στη συνέχεια προσπάθησε να διαφυλάξει την πολύτιμη νίκη. Ο Χουτεσιώτης έκανε φιλότιμες προσπάθειες να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, είχε καλές στιγμές, αλλά στο τέλος δεν άντεξε.

Η ΑΕΚ έστω και δύσκολα κατάφερε να διατηρίσει το νικηφόρο σερί της με πέντε νίκες, σε όλες τις διοργανώσεις (είχε χάσει για τελευταία φορά στα Γιάννινα με 2-1 από τον ΠΑΣ στις 3/1) και αφήνει πίσω το κακό πρώτο μέρος, κρατά την αντίδραση σε ένα ματς που πήγε να… στραβώσει.




Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Κούλα Χασάν (Ξάνθης), Μωϋσιάδης (Ηπείρου)
4ος: Μαλούτας (Ημαθίας)

VAR: Καραντώνης (Ημαθίας), Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Κίτρινη: 35′ Φαντιγκά, 63′ Βαλεριάνος, 83′ Κάνιας – 41′ Βίντα, 55′ Σιμάνσκι, 60′ Μουκουντ

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σόουζα, Βαλεριάνος, Κάνιας, Σάκιτς, Φαντιγκά (76′ Ρουμπουλάκου), Σεμπά, Γούλερι (88′ Μάζης).

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι (62′ Γκατσίνοβιτς), Γιόνσον, Άμραμπατ (74′ Τσούμπερ), Πινέδα (74′ Μάνταλος), Αραούχο, Φαν Βέερτ (62′ Φερνάντες).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This