Ο ΠΑΟΚ δίνει ξανά ραντεβού για τον τελικό, 1-1 με Παναθηναϊκό

Must Read

Ο ΠΑΟΚ είχε τον τελευταίο λόγο στο «ντέρμπι» με τον Παναθηναϊκό (1-1). Ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ με το γκολ του Τσέριν στο 18′ και οι «πράσινοι» προσπαθούσαν να φθάσουν σε ένα δεύτερο γκολ που θα έφερνε το ματς στην παράταση (είχαν χάσει 2-0 στην Τούμπα), ήρθε ο Νέλσον Ολιβέιρα να ευστοχήσει από την «άσπρη βούλα» και να «παγώσει» τη Λεωφόρο.

Τώρα ο ΠΑΟΚ για να περάσει στον τελικό θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες τη Λαμία.

Ο Λουτσέσκου στηρίχτηκε στην ενδεκάδα που θριάμβευσε (3-0) την περασμένη Κυριακή στο ίδιο γήπεδο στον αγώνα πρωταθλήματος, ενώ αντίθετα ο Γιοβάνοβιτς άλλαξε όλη την άμυνα και… φρέσκαρε την ενδεκάδα. Το «πείραμα» έδειξε να πετυχαίνει αφού οι «πράσινοι» σκόραραν νωρίς και είχαν 72′ να κυνηγήσουν ένα δεύτερο γκολ που θα έφερνε το ματς, τουλάχιστον στην παράταση. Όμως μεσολάβησαν δύο γεγονότα.

Ο Μπερνάρ ζήτησε να αντικατασταθεί στο 65′ χωρίς ο Ιωαννίδης που τον αντικατέστησε να μπορέσει να γίνει απειλητικός για τον Δικέφαλο.

Στο δεύτερο, ευθύνη έχει ο κόουτς των «πρασίνων», όταν αντικατέστησε τον δραστήριο Τσοκάι στο ημίχρονο με τον Μαντσίνι ο οποίος είχε κάνει μόλις μια προπόνηση στο Κορωπί και λογικό είναι να… χάθηκε στο ματς.

Ο Λουτσέσκου από την πλευρά του έκανε σωστή διαχείρηση φρόντισε να διασφαλίσει κατ’ αρχήν την πρόκριση και στο τέλος δικαιώθηκε. Μάλιστα εάν στο 87΄ο Ολιβέιρα κατάφερνε να σημειώσει το γκολ της χρονιάς θα είχε φύγει νικητής.

Με επέμβαση του VAR αποβλήθηκε ο Μπράνταν Τόμας του ΠΑΟκ στο 89′ που είχε μπει δύο λεπτά νωρίτερα στο ματς.




Διαιτητής: Βιλγιάνεν (Φινλανδία).
Βοηθοί: Λάμπου (Φινλανδία), Βιρεαβουόρι (Φινλανδία).
4ος: Φωτιάς (Πέλλας).
VAR: Μπαρ (Ισραήλ), Μεϊντάνας.

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σάρλια, Κουρμπέλης (66’ ντσες), Σάρλια, Πούχατς (80’ Χουάνκαρ), Τσόκαϊ (46’ Μαντσίνι), Πέρεθ, Τσέριν, Παλάσιος (80’ Κλέινχεσλερ), Σπόραρ, Μπερνάρ (65’ Ιωαννίδης).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ινγκασον, Κουλιεράκης, Σοάρες (85’ Βιεϊρίνια), Ντάντας, Αουγκούστο (46’ Σβαμπ), Νάρεϊ (79’ Τάισον), Κωνσταντέλιας (88’ Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (87’ Τόμας).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This