Δεν ήρθε ακόμα η ώρα να χάσει ο Τζόκοβιτς, 3-0 σετ τον Τσιτσιπά

Must Read

«Κάνε υπομονή» είπε με τον δικό του τρόπο ο Νόβακ Τζόκοβιτς στον Στέφανο Τσιτσιπά στον τελικό του Αυστραλιανού όπεν στη Μελβούρνη. Σε ένα κατάμεστο γήπεδο όχι μόνο στις εξέδρες, αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο όπου γιγαντοθόνες μετέδιδαν το ματς, νίκησε με 3-0 σετ έπειτα από αγώνα που κράτησε τρεις ώρες.

Ο Σέρβος στα 35 χρόνια κέρδισε τον 22ο τίτλο του σε γκραν σλαμ, τον 10ο στη συγκεκριμένη διοργάνωση και έδειξε ότι παρά τα προβλήματα από τους τραυματισμούς, παραμένει στην πρώτη γραμμή.

Ο Στέφανος, με τη σειρά του, στον δεύτερο τελικό της καριέρας του αντιμετώπισε και πάλι τον Νόλε όπως είχε γίνει το 2021 στο Ρολάν Γκαρός, στο Παρίσι. Τότε είχε κερδίσει στα δύο πρώτα σετ, αλλά έχασε τρία σερί και μαζί με αυτά ματς και τίτλο.

Στη Μελβούρνη άργησε να μπει στο ματς. Ήττα με 6-3 σε μόλις 38′ στο πρώτο σετ, αλλά μεγάλη μάχη στο δεύτερο και τρίτο σετ που κρίθηκαν στο τάι μπρέικ. Στο δεύτερο χρειάστηκαν 71′ για να αναδειχτεί ο νικητής. Ο Στέφανος «αναστήθηκε» στο 7ο γκέιμ έκανε το σκορ 4-3, αλλά δεν κατάφερε να «κλειδώσει» το σετ στη συνέχεια. Στο τρίτο, πάλι, ο Στέφανος πάλεψε μέχρι τέλους. Το έφθασε στο 6-6. Από εκεί κι ύστερα προσπάθησε να αντιδράσει, έχει 5-0, μείωσε σε 5-3, 6-4 και 6-5, αλλά η κατάσταση ήταν… μη αναστρέψιμη.

Τοι κέρδος για τον Τζόκοβιτς είναι ότι επιστρέφει στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάτακης, ενώ ο Στέφανος ανεβαίνει στο Νο. 3 μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις από την αρχή του χρόνου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This