Καρδιοχτύπησε ο ΠΑΟΚ, αλλά τέλος καλό όλα καλά, 3-2 τον Λεβαδειακό

Must Read

Έκανε που έκανε κρύο στη Θεσσαλονίκη, λίγο έλειψε να… παγώσει και η Τούμπα στο 3-2 με τον Λεβαδειακό. Ο ΠΑΟΚ με αλλαγές στη σύνθεσή του (εκτός ενεδεκάδας οι Ινγκασον, Ζίβκοβιτς) και τους Κάργα στην άμυνα, και τον Τάισον να ξεκινά για πρώτη φορά στην ενδεκάδα, περίμενε ότι θα περάσει ένα ήσυχο απόγευμα.

Μόνο που δεν ήταν έτσι. Ο Λεβαδειακός ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη για να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να επαναλάβει την ισοπαλία του α’ γύρου (1-1). Το ματς έγινε… ροντέο, ακόμα και στο 3-2 οι Βοιωτοί ήταν επικίνδυνοι, δημιούργησαν ευκαιρίες και μέχρι το τέλος του αγώνα κράτησαν σε αγωνία οπαδούς και ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου.

Κι όμως το γκολ του Ντάντας στο 10′ από συνδυασμό των Κάργα και Νάρει, έδειχνε ότι το βράδυ θα ήταν ήρεμο με βάση τη φόρμα που έχει ο Δικέφαλος. Πέντε λεπτά αργότερα ο Λούα Λούα προσπάθησε να πλασάρει τον Κοτάρσκι, αυτός τον ανέτρεψε (δεν είχε άλλη επιλογή) κι ο διαιτητής έδειξε πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Μουτίνιο. Στη φάση αυτή ο Λεβαδειακός διαμαρτύρεται για το χρώμα της κάρτας στον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ. Υποστηρίζει ότι ο Λούα Λούα ήταν σε προφανή θέση για γκολ, άρα θα έπρεπε να αποβληθεί ο Κοτάρσκι.

Στο 45+5 ο Ντάνας και πάλι με πλασέ έδωσε προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, στο 61′ ο Κουλιεράκης με κεφαλιά έκανε το 3-1, αλλά το ματς δεν είχε τελειώσει. Πέντε λεπτά αργότερα (66′) ο Τσάπρας επεχείρησε σουτ, η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Κάργα, πήρε ύψος και κατέληξε στα δίχτυα: 3-2…

Δουλειά είχαν και οι τερματοφύλακες. Τρεις φορές δεν κατάφεραν να σκοράρουν οι Κωνσταντέλιας (58′,87′) και Ολιβέιρα, ενώ ο Κοτάρσκι σταμάτησε τον Τόρο (79′) και Γερεμέγεβ, δανεικός από τον Παναθηναϊκό, από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Ψαρρής (Ζακύνθου), Κόλλιας (Ηπείρου)

4ος: Καραντώνης (Ημαθίας)

Κίτρινη: 13′ Κοτάρσκι, 69′ Νάρεϊ, 76′ Κωνσταντέλιας – 27′ Νταμπό, 45+2 Βινίσιους, 87′ Παναγιώτου.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κάργας, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Νάρεϊ (72′ Α. Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ολιβέιρα.

Λεβαδειακός: Στογιάνοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Τζημόπουλος, Βήχος (78′ Συμελίδης), Παναγιώτου, Μεχία (79′ Σακό), Νίκας, Νταμπό (66′ Γερεμέγεφ), Μουτίνιο, Λούα Λούα (56′ Τορό).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βλαντιμίρ Πούτιν: Απόλυτος κυρίαρχος με ποσοστά… δικτάτορα!

Η Δύση τις ονόμασε εκλογές-παρωδία, όπου ένας «αδύναμος, ανασφαλής Πούτιν» επιθυμεί τα τεράστια ποσοστά αποδοχής, αλλά κυνικά φροντίζει να...

More Articles Like This