Η βροχή… έπαιξε άμυνα στο Ηράκλειο, 0-0 ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα

Must Read

Ο Λουίς Φελίπε Περέα είχε μόλις 18 λεπτά συμμετοχής στον αγώνα της ομάδας του, ΟΦΗ, με τον ΠΑΣ Γιάννινα, το χρονόμετρο έδειχνε το έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν δέχτηκε μαγική μπαλιά από τον Μεγιάδο, «κατέβασε» έξοχα την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα. Ήταν γκολ. Μόνο που το VAR είχε διαφορετική άποψη. Το γκολ δεν μέτρησε κι ας ήταν έξοχο.




Ο ΟΦΗ και ο ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 0-0, παρά τις προσπάθειές τους να φθάσουν στο γκολ. Βασικός τους αντίπαλος η βροχή, το χιονόνερο σωστότερα, που έπεφτε στο Ηράκλειο.




Ο Ζήσης Καραχάλιος του ΠΑΣ Γιάννινα όχι μόνο επέπλευσε στη βροχή, αλλά ήταν και ο κινητήριος μοχλός κάθε καλής προσπάθειας. Στο 71′ μάλιστα έσωσε και την ομάδα του από γκολ σε σουτ από τον Λάρσον.

Ο ΟΦΗ είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες. Σε ένα ακόμα αγώνα οι «Κρητικοί» ήταν επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια.

Αυτή ήταν η 6η ισοπαλία των δύο ομάδων στην Κρήτη. Ο ΟΦΗ έχει 15 νίκες και ο ΠΑΣ 3.

Κόκκινη Κάρτα: 90+4 Παντελάκης. Με το τέλος του αγώνα αποβλήθηκε και ο Τσιλιανίδης (ΟΦΗ) για διαμαρτυρία.

Κίτρινη κάρτα: 60′ Μπάκιτς, 69 Πασαλίδης – 45′ Παντελάκης, 72′ Καραχάλιος.

Διαιτητής: Ευαγγέλου
Βοηθοί: Χριστάκογλου, Χριστοδούλου
4ος: Τσιμεντερίδης
VAR: Τζήλος, Ψαρρής.

ΟΦΗ (Νταμπράουσκας): Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης (83′ Φελίπε), Διαμαντής, Λάρσον, Θοράρινσον (83′ Μπαλογιάννης), Μεγιάδο, Ντιουσέ (72′ Περέα), Μπάκιτς (62′ Μοσκέρα), Τοράλ, Ντίκο (72′ Τσιλιανίδης).
ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Νίνης (96′ Λιάσος), Παμλίδης (69′ Τζίμας), Μορέιρα (85′ Σταματελόπουλος), Ριένστρα, Μπάλαν.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This