Συμβιβάστηκαν με το «Χ» ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στην Τούμπα (0-0)

Must Read

Αν στο 45′ ο διαιτητής αντί να στείλει τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στα αποδυτήρια, αλλά στα σπίτια τους, ο κόσμος που κατέκλυσε την Τούμπα δεν θα είχε χάσει τίποτα!

Το καλό α’ μέρος το διαδέχτηκε ένα άνοστο και κακό β’. Η φιλολογία που αναπτύχθηκε όλη την εβδομάδα για το ντέρμπι προφανώς επηρέασε αρνητκά τις δύο ομάδες. Συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία, χωρίς γκολ, αν και δεν βολεύει κανέναν από τους δύο οι χαμένοι βαθμοί.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην κέρδισε σε εντός έδρας ματς, αλλά από την άλλη κρατά το αβαντάζ σε περίπτωση ισοβαθμίας αφού είχε νικήσει στον πρώτο γύρο στο Φάληρο.

Ο Δικέφαλος έμοιαζε με… καταιγίδα στο πρώτο δεκάλεπτο. Πάτησε γκάζι και προσπάθησε να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Όμως απέναντι στους επιθετικούς του ήταν ένα πρώην… δικό του παιδί, ο Πασχαλάκης, που έδωσε λύση στο 3′ (σουτ από τον Νάρε), στο 4′ (πλασέ Ζϊβκοβιτς), στο 5′ (Κωνσταντέλιας μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια) και στο 9′ (Ολιβέιρα πλασέ).

Στο διάστημα αυτό ο ΠΑΟΚ είχε 76% κατοχή της μπάλας με τους αντιπάλους του να προσπαθούν απλά να διώξουν την μπάλα από την εστία τους.

Στη συνέχεια το παιχνίδι… μοιράστηκε. Ούτε ο ΠΑΟΚ μπορούσε να συνεχίσει αυτό τον ρυθμό, ούτε ο Ολυμπιακός να μη βγάλει αντίδραση.

Η πρώτη καλή προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» ήρθε στο 22′ όταν σε βολίδα του Χάμες Ροντρίγκες  η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Η δεύτερη και τελευταία καλή προσπάθεια για τους «ερυθρόλευκους» έγινε στο 29′ όταν ο Μασούρας «έκλεψε» την μπάλα από τον Ντάντας, μοίρασε στον Χουάνγκ, αλλά η μπάλα χτύπησε στα σώματα των αμυντικών του ΠΑΟΚ και κατέληξε κόρνερ.

Αντίθετα με το α’ μέρος που είχε φάσεις η επανάληψη ήταν ανούσια. Οι δύο ομάδες δίνοντας προσοχή στην άμυνα φρόντισαν απλά να μην δεχτούν γκολ.

Στο 90+3 ο Σοάρες βρέθηκε στο έδαφος, ο διαιτητής του έδειξε κίτρινη κάρτα για θέατρο, ενώ ο ίδιος υποστήριζε ότι τον σταμάτησε αντικανονικά ο Παπασταθόπουλος.

Διαιτητής: Κρούζλιακ
Βοηθοί: Χάντσκο, Τοντόροβιτς
4ος: Μαλούτας
VAR: Οτσένας, Παπαδάκης.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης (Νάσμπεργκ 69′), Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο, Ντάντας (Σβαμπ 72′), Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς (Μπράντον 71′), Κωνσταντέλιας (Μπίσεσβαρ 91′), Ολιβέιρα.
Oλυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Χουάνγκ, Εμβιλά, Μπιέλ (Ραμόν 80′), Μασούρας (Κανός 61′), Χάμες (Σαμασέκου 80′), Μπακαμπού (Ελ Αραμπί 74′)

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This