Άγνωστος ιός χτύπησε την Παρί Σεν Ζερμέν

Must Read

Ιός που κυκλοφορεί στα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν έχει κάνει άνω κάτω την ομάδα λίγες ώρες πριν το ματς με τη Μονακό (ώρα 18:00) για το πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το RMC τα πρώτα κρούσματα εμφανίστηκαν μετά τον αγώνα της Τετάρτης για το Κύπελλο με τη Μαρσέιγ στη Μασαλία και τον αποκλεισμό με 2-1.

Πολλοί ποδοσφαιριστές είχαν πόνους στο στομάχι, άλλοι έκαναν εμετό, ενώ οι περισσότεροι παρουσίαζαν σημάδια κόπωσης.

Ήδη για τον σημερινό αγώνα στο Πριγκιπάτο έχουν αποκλειστεί οι τραυματίες Μέσι (τραυματίστηκε στον αγώνα της περασμένης Τετάρτης) και Εμπαπέ, ο Βεράτι, ο Σάντσες και ο Μουκιελέ, ενώ είναι άγνωστη η κατάσταση των υπολοίπων.

Το πρόβλημα είναι μεγάλο για τους Παριζιάνους που μετά το Μουντιάλ δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση καθώς την Τρίτη υποδέχονται την Μπάγερν Μονάχου στον πρώτο αγώνα της φάσης των νοκ άουτ ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ που αποτελεί βασικό στόχο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This