Άντεξε ο Ιωνικός με δέκα παίκτες, 0-0 στα Γιάννινα με ΠΑΣ

Must Read

Ο Ιωνικός συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις. Μετά από δύο νίκες (με Λαμία εκτός και Άρη εντός) έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από τους «Ζωσημάδες» στα Γιάννινα (0-0 με τον ΠΑΣ).

Η νίκη αποκτά ηρωικό χαρακτήρα καθώς η ομάδα της Νίκαιας έπαιζε από το 60′ με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Ρομαό με δεύτερη κίτρινη.

Ο ΠΑΣ είχε δύο δοκάρια (42′ Μπάλαν, 90+3 Τζίμας) μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία για γκολ (59′ Μπάλαν), αλλά αυτά έχουν λίγη σημασία καθώς λίγο πριν το τέλος του α’ ημιχρόνου (43′) τραυματίστηκε ο Παμλίδης, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υπάρχουν φόβοι για κάταγμα.

Διαιτητής:  Μανούχος

Βοηθοί: Στάικος, Μηνούδης

4ος: Αγγελάκης

VAR: Σιδηρόπουλος, Πάτρας

ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης, Σόρια, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Πήλιος, Καραχάλιος, Τζίνο (86′ Τζίμας), Ριένστρα (55′ Ριένστρα), Παμλίδης (45′ Λώλης), Μορέιρα (86′ Λεό), Μπάλαν.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Ρουμπουλάκου, Τσιγκρίνσκι, Ρομαό, Μύγας, Σάκιτς, Φαντιγκά (46′ Καμπράλ), Κάνιας, Λοβέρα (68′ Αντούνες), Σεμπά, Μάντζης (74′ Μάνος – 90+1′ Μπουένα).

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This