Ο Παναιτωλικός έκοψε τον αέρα του Ιωνικού (1-0)

Must Read

Για τον Παναιτωλικό τα σύννεφα άρχισαν να μαζεύονται. Κάτι η ήττα με 6-1 από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, κάτι τα τρια ματς εντός έδρας χωρίς νίκη (0-2-1) έκαναν απαραίτητη την επιστροφή στις νίκες. Πολύ περισσότερο που ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας (Καμίνσκι) φιλοξενούσε στη σουίτα του όλη του την οικογένεια.

Η νίκη του έστω και με 1-0 επί του Ιωνικού είχε δύο ήρωες.

*Τον σκόρερ Δημήτρη Κολοβό (74′) που έκανε τη διαφορά στα γκολ μεταξύ των δύο ομάδων, και

*τον τερματοφύλακα Νταβίντ Γκρατερό από τη Βενεζουέλα, μεταγραφή από την Αμέρικα Κάλι, που στο ντεμπούτο του έκανε απίστευτη επέμβαση στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων σε προσπάθεια του Μύγα να ισοφαρίσει.

Ο Ιωνικός δεν κατάφερε να συνεχίσει το σερί που έχει εγκαινιάσει με την πρόσληψη του Μιχάλη Γρηγορίου στην τεχνική ηγεσία. Προσπάθησε, είχε δοκάρι με τον Λοβέρα και κάποιες καλέες ευκαιρίες.




Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)

Βοηθοί: Πάτρας (Μακεδονίας), Μπαλιάκας (Κοζάνης)

4ος: Φίτσας (Πρέβεζας/Λευκάδας)

VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων), Στεφανής (Καρδίτσας)

Παναιτωλικός: Γκρατερό, Λιάβας, Μλάντεν, Μάλης, Χουχούμης, Μάρτενσον, Ντίας, Κολοβός, Ντουάρτε, Σενγκέλια (72′ Μόρσεϊ), Καρέλης (72′ Πέντρο).

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Αντουνές (81′ Μάνος), Βαλεριάνος, Τσινκγρίνσκι, Μύγας, Μπουένα, Λοβέρα (63′ Καμπράλ), Σάκιτς, Φαντιγκά, Σεμπά (81′ Μασάς), Μάντζης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This