ΑΕΚ εξπρές στην Opap Arena – Με 14 νίκες σε 14 αγώνες!

Must Read

Η ΑΕΚ έκανε αυτό που κάνει εδώ και 14 αγώνες που έχει δώσει στην Opap Arena. Νίκησε! Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Αστέρα Τρίπολης να υποκύψει στη δύναμη της έδρας της Ένωσης (2-0).

Στα 14 ματς σε όλες τις διοργανώσεις η ΑΕΚ έχει σημειώσει 37 γκολ και έχει δεχτεί μόλις 2. Αν μάλιστα δεν έφευγε στο ημίχρονο τραυματίας ο Λιβάι Γκαρσία με ενοχλήσεις στον προσαγωγό (θα υποβληθεί τη Δευτέρα σε εξετάσεις), όλοι θα ήταν ευχαριστημένοι και θα περίμεναν το αποτέλεσμα του ντέρμπι στο Φάληρο για να μάθουν πως θα διαμορφωθεί η βαθμολογία στην κορυφή.

Ο Αστέρας προσπάθησε να αντιμετωπίσει δυναμικά την ΑΕΚ. Και το πλήρωσε! Μόλις στο 4′ αποβλήθηκε ο Γκαρντάβσκι με απευθείας κόκκινη για αντιαθλητικό χτύπημα στον Αραούχο, ενώ ο Άκης Μάντζιος στο ημίχρονο υποχρεώθηκε να αντικαταστήσει τον Μπαράλες που είχε δεχτεί κάρτα και φλέρταρε με τη δεύτερη που θα επέφερε και την αποβολή του.

Ο Αραούχο στο 32΄άνοιξε το σκόρ, ενώ ο Γκατσίνοβιτς στο 76′ σημείωσε το 2-0 με γκολ που συναγωνιζόταν σε ομορφιά αυτό του αρχηγού του.

Κόκκινη:4′ Γκαρντάβσκι

Κίτρινη: 11′ Τζαβέλας – 11′ Μπαράλες

Διαιτητής: Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Κούλα Χασάν (Ξάνθης)

4ος: Στάθης Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

VAR: Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων), Κόλλιας (Ηπείρου)

AEK (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Γιόνσον, Πινέδα (78′ Γαλανόπουλος), Άμραμπατ (68′ Ελίασον), Γκατσίνοβιτς, Αραούχο (78′ Μάνταλος), Λιβάι Γκαρσία (43′ λ.τρ. Τσούμπερ).
Αστέρας Τρίπολης (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Τζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Άλβαρες, Αλάγκμπε (79′ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Γκαρντάβσκι, Τιλίκα (79′ Τιλίκα), Ζουγλής (79′ Μπαρτόλο), Μπαράλες (46′ Κωστέας, 90′ Ριέρα).




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This