Κλότσησε τα «δώρα» της άμυνας του Παναθηναϊκού ο Ολυμπιακός και… 0-0 – Δείτε τις φάσεις

Must Read

Αντί για απόκριες στο Φάληρο οι αμυντικοί του Παναθηναϊκού γιόρτασαν την Πρωτοχρονιά! Δεν εξηγείται αλλιώς, οι περισσότερες από τις τελικές προσπάθειες του Ολυμπιακού, στο ντέρμπι που περίμεναν όλοι, είχαν αφετηρία «πράσινα» λάθη. Κι αν δεν ήταν ο Μπρινιόλι κάτω από την εστία τότε όχι μπορεί να είχαμε σκορ, αλλά και «αφύσικο» για την εικόνα του αγώνα.

Οι Σάρλια (5′,34′), Χουάνκαρ (46′), Βαγιαννίδης (50′,52′), Σένκεφελντ (82′), Πούχατς (89′) έβγαλαν σε θέση βολής τους αντιπάλους τους.

«Πρωτοχρονιά» είχε και ο Σέρχι Κανός που έχασε τα… άχαστα δημιουργώντας τουλάχιστον… ανακούφιση στους αντιπάλους του.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος. Είχε δοκάρι με τον Μπακαμπού στο 4′, πίεσε περισσότερο, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά γκολ δεν έβαλε. Κι όταν έβαλε στο 89′ με τον Μάριο Βρουσάι με την επέμβαση του VAR αυτό δεν μέτρησε αφού ήταν εκτεθειμένος ο Ελ Αραμπί που έκανε την ασίστ στον «σκόρερ».

Το γεγονός αυτό προκάλεσε εισβολή στον αγωνιστικό χώρο του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Κώστα Καραπαππά οι οποίοι δέχτηκαν κίτρινη κάρτα από τον Πορτογάλο διαιτητή!

Ο Παναθηναϊκός πήρε αυτό που ήθελε. Ο Γιοβάνοβιτς διόρθωσε τις αδυναμίες της ομάδας του με τις αλλαγές προς το τέλος του ματς, την έκανε πιο απειλητική και στο τέλος πήρε αυτό που ήθελε. Τον βαθμό της ισοπαλίας, τη συνέχιση του αήττητου στα 6 τελευταία ματς (ανεξαρτήτως έδρας) με 2 νίκες και 4 ισοπαλίες.

Κόκκινη: 90’+10′ Παπασταθόπουλος (δύο κίτρινες)

Κίτρινη: 61′ Χουάνκαρ, 64′ Παπασταθόπουλος – 56′ Μπρινιόλι, 74′ Πέρεθ, 90’+7 Τσοκάι

Διαιτητής: Ζοάο Πινέιρο (Πορτογαλία)

Βοηθοί: Ζεσούς Μπρούνο, Μάια Λουτσιάνο (Πορτογαλία)

4ος: Κώστας Περράκης (Αθηνών)

VAR:Φάμπιο Μέλο (Πορτογαλία), Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐα)

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Μπα, Παπασταθόπουλος, Ροντινέι, Ρέαμπτσουκ (81′ Ραμόν), Χουάνγκ, Εμβιλά, Μπιέλ (68′ Μασούρας), Κανός (88′ Βρουσάι), Φορτούνης (81′ Βαλμπουενά), Μπακαμπού (68′ Αραμπί).

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης (60′ Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ (73′ Πούχατς), Πέρεθ, Κουρμπέλης (73′ Τσέριν), Παλάσιος, Μαντσίνι, Μπερνάρ (88′ Τσοκάι), Ιωαννίδης (60′ Σπόραρ).

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία δίνει και πολιτική χροιά με αιχμές κατά της κυβέρνησης:

“Ευχαριστούμε τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για τον τρόπο που αντέδρασε σε μια ακόμα καταφανέστατη αλλοίωση ενός αγώνα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ αλλά και του Πρωταθλήματος συνολικά και προστάτεψε την ομάδα.

Ο κόσμος μας δεν αντέδρασε από αηδία με ό,τι είδαμε να συμβαίνει για μια ακόμα φορά.

Διαιτητές στο χορτάρι και στο VAR που ελέγχουν χειρουργικά φάσεις για να αδικήσουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και να ευνοήσουν τους αντιπάλους του! Αυτή τη φορά ανακάλυψαν οφσάιντ, φάουλ που δεν υπήρχαν, κάρτες που χαρίστηκαν… Την άλλη φορά θα βρουν κάτι άλλο!

Πλέον ξέρει όλη η Ελλάδα τι έχει συμβεί. Θα συνεχίσουμε με πικρό χαμόγελο να τα δίνουμε όλα μέχρι την τελευταία αγωνιστική, οι παίκτες μας, ο κόσμος μας, όλοι μαζί ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ! Είμαστε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και γεννηθήκαμε ΝΙΚΗΤΕΣ.

Υγ.: Το Πρωτάθλημα αυτό είναι ένα από τα πιο αλλοιωμένα και ξεφτιλισμένα πρωταθλήματα όλων των εποχών και το γνωρίζουν όλοι εκτός ίσως από την ελληνική κυβέρνηση”.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This