Τον VAR-εσε κατακέφαλα ο ΟΦΗ τον Ιωνικό (2-0)

Must Read

Το VAR… έπαιξε μπάλα και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του αγώνα του Ιωνικού με τον ΟΦΗ (0-2). Όπως, συνήθως, συμβαίνει, αποκατέστησε τις αδικίες στις αποφάσεις του διαιτητή που δεν έχει την πολυτέλεια της ανάλυσης της φάσης και της προβολής της περισσότερες από μια φορές.

Λέμε ότι διαμόρφωσε αποτέλεσμα και… αποκατέστησε την τάξη αφού:

-Στο 25′ ο Μύγας πέτυχε έξοχο γκολ που στη προ VAR εποχή θα μετρούσε, αλλά η ανάλυση έδειξε ότι είχε προηγηθεί οφ σάιντ και το 0-0 παρέμεινε.

-Στο 51′ ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι σε ανατροπή του Φατιγκά του Ιωνικού από τον Βούρο και κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαριστή του ΟΦΗ. Ο επανέλεγχος έδειξε ότι δεν υπάρχει πέναλτι και οι γηπεδούχοι έχασαν τη δυνατότητα να προηγηθούν και να συνεχίσουν τον αγώνα με παίκτη παραπάνω.

-Στο 80′ ο Μπουενά ανέτρεψε τον Πασαλίδη. Κι εδώ η φάση αναλύθηκε για να διαπιστωθεί ότι υπήρξε πέναλτι σε βάρος του ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ. Ο Τοράλ ανέλαβε την εκτέλεσή του και τρία λεπτά μετά έδωσε το προβάδισμα στους Κρητικούς.

Από εκεί κι ύστερα ο Ιωνικός βγήκε μπροστά για να ισοφαρίσει. Δεν είχε άλλα περιθώρια. Λογικό να μείνουν κενά στην άμυνά του και ο Τοράλ βρήκε την ευκαιρία να «κλειδώσει» το ματς στις καθυστερήσεις με ένα δεύτερο γκολ.




Κόκκινη: 90΄+8 Βαλεριάνος

Κίτρινη: 32′ Φαντιγκά, 81′ Μπουενάλ, 88′ Μύγας – 66′ Βούρος, 86′ Μανδάς, 88′ Περέα

Διαιτητής: Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Τρύφωνας Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Άγγελος Κολλιάκος (Αθηνών)

4ος: Κώστας Κατοίκος (Αθηνών)

VAR: Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Γιώργος Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

Ιωνικός (Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Μπουενά (84’ Μασάς), Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Βαλεριάνος, Κάνιας (84’ Λοβέρα), Σάκιτς, Φαντιγκά, Σεμπά (93’ Ελευθεριάδης), Μάντζης (67’ Μάνος).

ΟΦΗ (Νταμπράουσκας): Μανδάς, Διαμαντής, Πασαλίδης, Βούρος, Μπαλογιάννης, Τσιλιανίδης (86’ Μαρινάκης), Τοράλ (95’ Γκρόνινγκ), Ντιουσέ, Περέα, Μπάκιτς, Ντίκο (84’ Μοσκέρα).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This