Χαλαρή προπονηση για τον Ολυμπιακό, 6-0 τον Λεβαδειακό

Must Read

Ο Ολυμπιακός περιμένει με μια απλή προπόνηση πίσω του το ντέρμπι με την ΑΕΚ την άλλη Κυριακή στην Opap Arena, τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου και πριν τη δοκιμασία των πλέι οφ.

Το ματς με τον Λεβαδειακό δεν αντέχει σε κριτική. Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του, ενώ ο Λεβαδειακός δεν μπόρεσε να περιορίσει τα λάθη που του που έπαιξαν ρόλο στην έκταση του σκορ.

Η νίκη είχε και γλυκόπικρη γεύση για τους οπαδούς της ομάδας που είδαν τον «μοιραίο» του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ισπανό επιθετικό Σέρχι Κανός. Μια βδομάδα νωρίτερα είχε τέσσερις χαμένες ευκαιρίες για γκολ, σήμερα μέσα σε μισή ώρα συμμετοχής (μπήκε στο 60′) σκόραρε σε δύο επαφές με την μπάλα στο 86′ και 88′.

Μια και μιλήσαμε για κόσμο έκανε εντύπωση που οι συνήθως «απολιτίκ» οπαδοί των «ερυθρόλευκων» στον αγώνα τα έβαλαν με τους πολιτικούς και τις ευθύνες τους στην τραγωδία των Τεμπών.

Ο Ολυμπιακός δεν αισθάνθηκε πίεση σε κανένα σημείο του αγώνα. Ο Μπίελ στο 3′ άνοιξε το σκορ, στο 38′ ο Ινμπόμ έδωσε σιγουριά με δεύτερο γκολ, ενώ στο  β’ μέρος ήρθαν άλλα τέσσερα γκολ. Στο 50΄πάλι με τον Μπίελ, στο 58′ με τον Μπακαμπού από εύστοχο χτύπημα πέναλτι που δόθηκε μέσω VAR (κλήθηκε ο διαιτητής Περράκης να ξαναδεί τη φάση όπου από ενέργεια του Μπίελ η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Τσάπρα). Έπειτα ήταν η σειρά του Κανός να κλείσει το σκορ (86′,88′). Στα αξιοσημείωτα οι τρεις ασίστ του Κώστα Φορτούνη στο ματς.

Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών)

Βοηθοί: Ρέινχαρντ (Αν. Αττικής), Φωτόπουλος (Αθηνών)

4ος: Τσαγκαράκης (Χανίων)

VAR: Γκάμαρης (Αθηνών), Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ανδρούτσος, Ντόη, Μπα, Ραμόν, Χουάνγκ (59′ Κασάμι), Σαμασέκου, Μπιέλ (60′ Κανός), Μασούρας (73′ Μπουτούτσι), Φορτούνης (73′ Βαλμπουενά), Μπακαμπού (59′ Αραμπί).

Λεβαδειακός: Γκροφ, Βήχος, Παζ, Τσάπρας, Ντεντάκης, Χάμοντ (70′ Νίκας), Μεχία (59′ Μπελμόντ), Γιαννιώτας (83′ Τορό), Συμελίδης (59′ Σαβιέρ), Βρακάς (70′ Σαχπεκίδης), Δούμτσιος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This