Πέρασε και από το Περιστέρι η ΑΕΚ, 1-0 τον Ατρόμητο

Must Read

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την ΑΕΚ να περάσει… ήσυχο απόγευμα στο Περιστέρι, να νικήσει με 1-0 τον Ατρόμητο και να επιστρέψει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έχοντας έναν βαθμό περισσότερο από τον δεύτερο, πλέον, Παναθηναϊκό.

Τώρα η πρώτη θέση της κανονικής περιόδου θα κριθεί την Κυριακή. Η Ένωση υποδέχεται τον Ολυμπιακό και ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.

Όσο για τον αγώνα στο Περιστέρι το πρώτο ημίχρονο είχε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Η ΑΕΚ έφθασε στο γκολ στο 32′ με τον Τσούμπερ, ενώ είχε και δύο δοκάρια με τους Σιντιμπέ (στο 21′ με εκτέλεση φάουλ) και Γκατσίνοβιτς (στο 43′ με πλασέ).

Στο β’ μέρος ο ρυθμός έπεσε, ο Ατρόμητος ήταν ακίνδυνος. Χαρακτηριστικό είναι ότι είχε τελική προσπάθεια στον αγώνα, στο 88′, ενώ η κατοχή της μπάλας από τους ποδοσφαιριστές του έφθασε μόλις το 35%.

https://www.youtube.com/watch?v=vXMzh2Tz38w&ab_channel=Novasports.gr

Κίτρινη: 30′ Ντε  Μποκ, 90+2′ Κλωναρίδης

Διαιτητής: Δημήτρης Καραντώνης
Βοηθοί: Βασίλης Νικολακάκης και Γιάννης Καραγκιζόπουλος
4ος: Κωνσταντίνος Κατοίκος
VAR: Γιάννης Παπαδόπουλος
Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης (86′ Μαυρομμάτης), Γκονζάλες, Καμαρά, Κουέν (77′ Φριντγιόνσον), Ροτάριου (65′ Κλωναρίδης), Ρομπάιγ (65′ Τζοβάρας), Κιάρτανσον (65′ Τζαβίδας).

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Μουκουντί, Βίντα, Σιντιμπέ, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Ελίασον (76′ Φερνάντες), Γκατσίνοβιτς (86′ Φαν Βέερτ), Γιόνσον (76′ Πινέδα), Τσούμπερ (75′ Μάνταλος), Αραούχο.

Η βαθμολογία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This