Το Πανόραμα των πλέι οφ: Δείτε φάσεις και γκολ από τους τρεις αγώνες

Must Read

Τρεις ομάδες βρίσκονται στην κορυφή με διαφορές που μόνο ασφάλεια δεν παρέχουν. Ο Παναθηναϊκός στους 62 πόντους, στους 60 η ΑΕΚ και στους 59 ο Ολυμπιακός. Ακόμα και ο ΠΑΟΚ μπορεί να ελπίζει με τους 57 στο «μίνι πρωτάθλημα» που άρχισε συναρπαστικά, αλλά και με γκρίνια.

Ας δούμε όμως τι ισχύει στο «μίνι πρωτάθλημα»

*Οι έξι πρώτες ομάδες στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου μεταφέρουν τους βαθμούς τους και δίνουν αγώνες με τους αντιπάλους τους εντός και εκτός έδρας.

*Εκτός από τον πρωταθλητή που θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εισιτήριο για την ίδια διοργάνωση παίρνει και η δεύτερη ομάδα.

*Ο 3ος και ο 4ος συμμετέχουν στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ. Ένα ακόμα εισιτήριο, για το Γιουρόπα Λιγκ πηγαίνει στον Κυπελλούχο. Με δεδομένο ότι η Λαμία μετά την ήττα της στον πρώτο ημιτελικό από τον ΠΑΟΚ και τη συμμετοχή των Ολυμπιακού και ΑΕΚ στη διοργάνωση «ανοίγει» μια ακόμα θέση για την 5η ομάδα.

*Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα μετρήσουν κατά σειρά: Τα ματαξύ τους ματς, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους ματς, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους ματς, η συνολική διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση συνολικά, η καλύτερη άμυνα συνολικά.

Οι σημερινοί αγώνες

Βόλος – Ολυμπιακός 0-3

Περισσότερα εδώ




Άρης – ΠΑΟΚ 1-2

Περισσότερα εδώ

Φάσεις και γκολ εδώ

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 0-0

Περισσότερα εδώ




Η Βαθμολογία

 

Η επόμενη αγωνιστική

Κυριακή 2 Απριλίου

18;00 Πσαναθηναϊκός – Βόλος

19:30 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

21:00 Ολυμπιακός – Άρης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This