Ο Κλέιμαν έκανε τον Παναθηναϊκό να… κλαίει! Έπιασε πέναλτι στις καθυστερήσεις και… ΠΑΟ – Βόλος 0-0

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Λέγεται Μπόρις Κλέιμαν, είναι 32 χρόνων, Ισραηλινός και τερματοφύλακας του Βόλου. Είναι ο άνθρωπος που… ανακάτεψε την τράπουλα του πρωταθλήματος. Στο 90+8 εξουδετερωσε εκτέλεση πέναλτι του Σπόραρ αφήνοντας τους «πράσινους» στα… κρύα του λουτρού σε ένα ματς που – θεωρητικά – ήταν το πιό εύκολο στο «μίνι πρωτάθλημα» των πλέι οφ. Το πέναλτι το κέρδισε ο Παλάσιος  σε γύρισμα προς την εστία του Βόλου είδε τον Λούνα να διώχνει την μπάλα με το χέρι.




Οι «πράσινοι» είχαν ευκαιρίες, αλλά πολύ άσχημα τελειώματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κλέιμαν θα περνούσε αδιάφορος στην εξέλιξη του αγώνα, αφού ελάχιστες φορές χρειάστηκε να επέμβει. Οι περισσότερες προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού ήταν άουτ. Ήρθε όμως η τελευταία – και καθοριστική – φάση να τον κάνει μεγάλο πρωταγωνιστή.

Ο Παναθηναϊκός είχε τις γνωστές αδυναμίες στο σκοράρισμα με αποτέλεσμα όσο περνούσε ο χρόνος να φορτώνονται με άγχος σε ένα γεμάτο γήπεδο που διψούσε για τη νίκη.

Ο Βόλος στο α’ μέρος παρέταξε… πούλμαν. Δεν… έπεσε στην παγίδα να διεκδικήσει ένα γκολ όπως συνέβη στους προηγούμενους αγώνες. Ο Παναθηναϊκός – λογικό – ήταν αυτός που έκανε παιχνίδι, αλλά τα τελειώματα των ποδοσφαιριστών του ήταν… αλλού για αλλού. Ενώ λοιπόν οι Ιωαννίδης (9′, 28′), Τσέριν (23′,26), Χουανκάρ (24′), Παλάσιος (34′), μία μόλις φορά στο 26′ στην προσπάθεια του Τσέριν ο τερματοφύλακας του Βόλου Κλέιμαν έδιωξε την μπάλα. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις κατάληξε άουτ.

Ο Αϊτόρ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Ισπανία, επέστρεψε στην Ελλάδα και ήταν στη Λεωφόρο
Ο Αχιλλέας Μπέος προτίμησε να δει το ματς, όχι από τα επίσημα, αλλά από την είσοδο των αποδυτηρίων του γηπέδου της Λεωφόρου

Κίτρινη: 31′ Μαντσίνι – 3′ Κάτσε, 20′ Ντέλετιτς, 43′ Σιέλης, 52′ Τάχατος, 66′ Γκόγκι, 80′ Κλέιμαν, 90+8′ Μπαριέντος

Διαιτητής: Μανούσος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), Καραγκιοζόπουλος (Ημαθίας)

4ος: Βεργέτης (Αρκαδίας)

VAR: Ζαμπάλας, Κόλλιας (Ηπείρου)

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον ορισμό Ελλήνων διαιτητπών στους αγώνες τους οι παίκτες του Βόλου πριν την έναρξη του ματς συγκεντρώθηκαν στον πάγκο τους και καθυστέρησαν κατά ένα λεπτό την έναρξη του αγώνα.




Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Πέρεθ (76′ Κουρμπέλης), Τσέριν (80′ Βέρμπιτς), Μαντσίνι (67′ Κλεϊνχέισλερ), Μπερνάρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης (67′ Σπόραρ).

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα, Κάτσε (74′ Μπαριέντος), Τσοκάνης, Γκάγκι (85′ Μεταξάς), Ντέλετιτς, Τάχατος (76′ Πιρές), Οζέγκοβιτς.




Η βαθμολογία

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This