Αρνητική απάντηση στην ΕΠΟ από τον Αχιλλέα Μπέο για τον τελικό του Κυπέλλου στον Βόλο

Must Read

Η Αστυνομική Διεύθυνση Βόλου, αλλά και οι τοπικοί φορείς ματαιώνουν τη διαξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στον Βόλο. Λίγο μετά την τοποθέτηση του Δημάρχου της πόλης Αχιλλέα Μπέου στην ΕΡΤ, για τους όρους διεξαγωγής του τελικού στο Πανθεσσαλικό, με νέα του ανακοίνωση ο Αχιλλέας Μπέος αρνείται την παραχώρηση του Σταδίου επικαλούμενος την Αστυνομία και τους φορείς της πόλης.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Μετά από εκτενή διαβούλευση με φορείς της πόλης του Βόλου, αλλά κυρίως με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, και απαντώντας στο σχετικό αίτημα σας βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σας απαντήσω αρνητικά για την προοπτική διοργάνωσης του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και την πόλη μας.

Ο τελικός Κυπέλλου, είναι πεποίθηση μου, ότι πρέπει να αποτελεί μια γιορτή του ποδοσφαίρου, πλην όμως με τις απαράδεκτες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, είναι βάσιμη η εκτίμηση ότι μάλλον σε πολεμική σύρραξη θα προσιδιάζει παρά σε μείζον αθλητικό γεγονός.

Χρέος μου είναι να διαφυλάξω την ομαλότητα της ζωής και την ασφάλεια των πολιτών του Βόλου και βεβαίως τα περιουσιακά στοιχεία τους και τις υποδομές της πόλης. Εύχομαι στο μέλλον να υπάρξουν οι αναγκαίες συνθήκες που θα επιτρέψουν να γιορτάζουμε πραγματικά τα αθλητικά γεγονότα και να μην αγωνιούμε για τυχόν συνέπειες».

Ο τελικός παραμένει στον αέρα καθώς ακόμα δεν έχει βρεθεί ούτε γήπεδο, ούτε πολύ περισσότερο ημερομηνία διεξαγωγής του. Παράλληλα ανησυχούν και οι φιναλίστ του τελικού αφού στις 14 Μαΐου ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα και είναι δύσκολο να διατηρήσουν οι ποδοσφαιριστές τη φόρμα τους με μεγάλο χρονικό διάστημα απραξίας.

Στην περίπτωση που ο τελικός γινόταν στη Λευκωσία είχε προγραμματιστέι για τις 20 Μαΐου, ενώ στο Πανθεσσαλικό οι σκέψεις ήταν να γίνει στις 27 Μαΐου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This