Τελικός Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με επιφυλάξεις για το πότε και πως…

Must Read

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου θα γίνει ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΠΟ. Το πότε και πως αναμένεται να οριστικοποιηθεί στις επαφές με τον Δήμο της πόλης στην οποία ανήκει η διαχείρηση του γηπέδου, την αστυνομία και φυσικά τις δύο φιναλίστ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Μετά τις συζητήσεις με τους ενδιαφερόμενους η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θα καθορίσει την Πέμπτη 27/4 το πότε και πως θα γίνει ο Τελικός.

Η ΕΠΟ στην ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι σύμφωνα με την προκήρυξη της διοργάνωσης ο Τελικός θα γίνει στον Βόλο. Οποιαδήποτε αλλαγή απαιτεί τη σύμφωνη γνώμη και των δύο ομάδων.

Το ερώτημα είναι πως θα γίνει.

Ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος επιμένει στην άποψή του οι δύο ομάδες να πάρουν από χίλια εισιτήρια και τα υπόλοιπα να διατεθούν σε σχολεία της περιοχής.

Ουσιαστικά ο μοντέλο που προκρίνεται είναι να γίνει ο τελικός χωρίς θεατές.

Αναλυτικά η αναοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

Σχετικά με την φιλολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες και σχετική ανακοίνωση του ΟΑΚΑ ως προς το γήπεδο τέλεσης του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος ανακοινώνουμε τα εξής.

1. Σύμφωνα με την προκήρυξη του Κυπέλλου ο τελικός πρέπει να διεξαχθεί στο «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ» ΣΤΑΔΙΟ ΒΟΛΟΥ.

2. Οι προδιαγραφές τέλεσης του αγώνα εξαρτώνται από την απόφαση που θα λάβει ο Δήμος Βόλου, στον οποίο ανήκει η κατοχή του γηπέδου, σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.

3. Οι προδιαγραφές αυτές θα συζητηθούν στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. στις 27.4.2023

4. Η οποιαδήποτε αλλαγή γηπέδου είναι εκτός προκήρυξης και απαιτεί τη συναίνεση των δύο ομάδων.

5. Για τον λόγο αυτό, η ΕΠΟ δεν έχει αποστείλει, μέχρι τώρα, επιστολή στο ΟΑΚΑ, αλλά διερεύνησε μόνο την τεχνική δυνατότητα χρήσης του σταδίου λόγω των εκτελούμενων εργασιών.

6. Η ΕΠΟ ουδέν οφείλει στο ΟΑΚΑ. Όσοι υπεργολάβοι, από εργασίες του περσινού τελικού, έχουν αποστείλει τιμολόγια, έχουν εξοφληθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This