Η ΑΕΚ καταγγέλει την «κόλαση» στο Φάληρο

Must Read

Τραμπουκισμούς εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου καταγγέλει η ΑΕΚ με τοποθέτηση της, αργά το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με την Ένωση, με την επίτευξη του 3-1 από τον Πέτρο Μάνταλο, οπαδοί του Ολυμπιακού άρχισαν να πετούν κροτίδες και αντικείμενα προς τους παίκτες της ομάδας μέσα στο γήπεδο και στον πάγκο. Στη συνέχεια πετούσαν μπάλες μέσα στο γήπεδο κατά την αγαπημένη τους τακτική και μάλιστα μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη κατέβηκαν στο γήπεδο και δεκάδες οπαδοί οι οποίοι πετούσαν μπάλες μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να μην συνεχιστεί το ματς.

Ο Ιταλός διαιτητής σφύριξε τη λήξη της αναμέτρησης πιο γρήγορα και οι παίκτες του Δικεφάλου έτρεξαν προς τα αποδυτήρια και τη φυσούνα. Εκεί δέχθηκαν περισσότερα αντικειμένα, ενώ τους προπηλάκισαν επίσης.

Την στιγμή που σχεδόν όλοι οι άνθρωποι της ΑΕΚ πέρασαν τη φυσούνα, έγινε γενικότερη εισβολή στον αγωνιστικό χώρο, ενώ πετούσαν καρεκλάκια, φωτοβολίδες και ό,τι έβρισκαν προς την αστυνομία που είχε πλέον μπει στο γήπεδο. Έπειτα έγινε και χρήση δακρυγόνων.

Σύμφωνα με την τοποθέτηση της ΑΕΚ οι οπαδοί του Ολυμπιακού έφτασαν μέχρι την πόρτα των αποδυτηρίων των παικτών του Δικεφάλου. Επίσης καταγγέλεται πως εντός αγωνιστικού χώρου οπαδοί του Ολυμπιακού την «έπεσαν» σε Ρόα, Κονέ και Μπονίνι.

Πέρα από την τοποθέτηση της ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός απειλείται με βαριά τιμωρία. Κινδυνεύει να παίξει τους δύο τελευταίους εντός έδρας αγώνες του χωρίς θεατές, ανάλογα με το τι θα γράψει ο παρατηρητής του αγώνα και την έκθεση της Αστυνομίας.

Στις 30 Απριλίου υποδέχεται τον Βόλο, ενώ στις 7 Μαΐου έχει εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ουσιαστικά δηλαδή ο Ολυμπιακός, πιθανότατα, θα δώσει ένα καθοριστικό ντέρμπι που αφορά την εξέλιξη του πρωταθλήματος, τιμωρημένος.

Το γεγονός μπορεί να ήταν απλά συνέπεια των πράξεων των οπαδών του. Μόνο που υπάρχουν βίντεο που δείχνουν ακόμα και τον ιδιοκτήτη της ομάδας Βαγγέλη Μαρινάκη να ακολουθεί την πρακτική των φίλων της ομάδας, να πετά μπάλες στον αγωνιστικό χώρο. Δηλαδή ακόμα και ο ιδιοκτήτης της ομάδας να επιδιώκει την τιμωρία της έδρας!

Αν πιστέψουμε πάντως αυτήκοους μάρτυρες ο ίδιος ο κ. Μαρινάκης, αργότερα, προέτρεψε τον διαιτητή να ολοκληρώσει το ματς χωρίς να εξαντλήσει τον χρόνο των καθυστερήσεων. Κι εδώ υπάρχει εξήγηση: Εάν ο διαιτητής διέκοπτε τον αγώνα οι «ερυθρόλευκοι» θα ήταν αντιμέτωποι με αφαίρεση βαθμών ή από αυτό το πρωτάθλημα που ίσως οδηγήσει σε αποκλεισμό από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, ή από το νέο γεγονός ακόμα χειρότερο που θα είχε συνέπειες σε όλα τα επίπεδα (διεκδίκηση επόμενου πρωταθλήματος, εισιτήρια διαρκείας, χορηγίες κ.ά).

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This