Δεν σταματά η κατηφόρα για τον Ολυμπιακό, τον νίκησε και ο Άρης (2-1)

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο Φάληρο με 3-1 ήταν η σειρά του ΄Αρη να νικήσει τον Ολυμπιακό με 2-1. Ίδιο σκορ είχαμε και στον α’ γύρο της κανονικής περιόδου στο «Βικελίδης».

Πέρα από τη νίκη του Άρη που είναι σημαντική για την παραμονή του στην 5η θέση που δίνει «ευρωπαϊκό εισιτήριο» για την επόμενη χρονιά, ο Ολυμπιακός σε έναν ακόμα αγώνα του έπεσε θύμα των αμυντικών του λαθών. Είναι χαρακτηριστικό ότι το δεύτερο γκολ το προσέφερε ο Μπά στο… πιάτο στον Νταμπό που απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτια «γράφοντας» το 2-0.

Όμως το γκολ που θα… παίξει παντού είναι το πρώτο των γηπεδούχων. Ο Πάλμα στο 36′ σκόραρε με… κόρνερ σε μια σπάνια φάση που βλέπουμε όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Δείτε το γκολ εδώ

Ο Ολυμπιακός, αμέσως μετά το 2-0 κέρδισε πέναλτι όταν σε σέντρα του Ανδρούτσου ο Μαζικού έδιωξε την μπάλα με το χέρι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Μπακαμπού στο 70′.

Ο Άρης ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, κατάφερε να αξιοποιήσει τις αδυναμίες στην άμυνα των αντιπάλων του. Όσο για τον Ολυμπιακό που παρουσιάστηκε διαφοροποιημένος σε σχέση με τον αγώνα με την ΑΕΚ σε ένα ακόμα ματς δεν κατάφερε να πείσει. Ειδικά ο Μπα ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Ακόμα και η «σταθερή αξία» ο Ελ Αραμπί έχασε σπάνια ευκαιρία στο 90+6′ για την ισοφάριση.

Κίτρινη: 15′ Καμαρά, 48′ Ντικουρέ, 59′ Πίρσμαν, 67′ Νταμπό – 43′ Μασούρας, 55′ Ρέαμπτσουκ, 90+2′ Ανδρούτσος.

Διαιτητής:Ντάνι Μάκελι (Ολλανδία)

Βοηθοί: Στέεγκστρα, Ντε-Βρις (Ολλανδία)

4ος: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

VAR: Ντιέπερινκ (Ολλανδία), Νικολακάκης (Λασηθίου)

Άρης (Αποστόλης Τερζής): Κουέστα, Εμπακατά, Μαζικού, Φαμπιάνο, Πίρσμαν, Ντουκουρέ, Νταρίντα, Πάλμα (58′ Ιτούρμπε), Νταμπό (89′ Ενκουλού), Ματέο Γκαρσία (76′ Καμάτσο), Καμαρά (89′ Χριστοδουλόπουλος)

Ολυμπιακός (Ζοζέ Ανιγκό): Πασχαλάκης, Μπα, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσουκ (86′ Ραμόν), Ανδρούτσος, Εμβιλά, Κασάμι (58′ Χουάνγκ), Μασούρας (58′ Μπιέλ), Βρουσάι (74′ Βαλμπουενά), Φορτούνης, Μπακαμπού (86′ Ελ Αραμπί).

Η βαθμολογία

Οι επόμενοι αγώνες

Κυριακή 30 Απριλίου

20:00 Ολυμπιακός – Βόλος

20:00 ΠΑΟΚ – Άρης

20:00 Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Τετάρτη 3 Μαΐου

20;00 ΑΕΚ – Ολυμπιακός

20:00 Άρης – Βόλος

20:00 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Κυριακή 7 Μαΐου

20:00 Άρης – ΑΕΚ

20:00 Βόλος – ΠΑΟΚ

20:00 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Κυριακή 14 Μαΐου

20:00 ΑΕΚ – Βόλος

20:00 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

20:00 Παναθηναϊκός – Άρης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This