Κόνφερενς Λιγκ: Με buzzer beater η Φιορεντίνα στον τελικό!

Must Read

Απίστευτη εξέλιξη είχε ο ημιτελικός της Βασιλείας με τη Φιορεντίνα. Οι Ελβετοί είχαν νικήσει 2-1 στη Φλωρεντία, αλλά οι Βιόλα κατάφεραν να νικήσουν με το ίδιο σκορ εκτός έδρας. Το ματς πήγε στην παράταση, όλα έδειχναν ότι τα πέναλτι θα έκριναν την ομάδα που θα κέρδιζε το εισιτήριο για τον τελικό, αλλά ο Αντονίν Μπαράκ στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων της παράτασης σκόραρε και οι Ιταλοί με 3-1 πήραν το εισιτήριο για τον τελικό!

Βασιλεία: Χιτς, Λανγκ, Άνταμς, Πελμάρ, Εντογιέ, Τζάκα (88′ Φράι), Μπέρκερ, Καλαφιόρι, Αγκουστίν (81′ Ζεκίρι), Ντιούφ, Αμντουνί.
Φιορεντίνα: Τερασιάνο, Ντόντο, Μιλένκοβιτς, Ζούλιο (55′ Ρανιέρι), Μπιράτζι, Μποναβεντούρα, Άμραμπατ, Καστροβιλί, Μπρέκαλο (46′ Ικονέ), Γκονζάλες, Καμπράλ (91′ Γιόβιτς).




Στο άλλο ματς της βραδιάς η Γουέστ Χαμ «χτύπησε» στις καθυστερήσεις στην Ολλανδία. Με γκολ του Φορνάλς στο 90+4′, νίκησε με 1-0 την Αλκμάαρ και σε συνδιασμό το 2-1 του πρώτου αγώνα στο Λονδίνο πέρασε στον τελικό.

Αλκμάαρ: Ράιαν, Σουγκοβάρα, Μπεουκένα, Χατζηδιάκος, Κερκέζ (85′ Ντε Βιτ), Ράιντερς, Μάινανς (70′ Ντε Βιτ), Κλάζι, φαν Μπρέντεροντ (78′ Λάντο), Κάρλσον (85′ Μέρντινκ), Παυλίδης.
Γουέστ Χαμ: Αρεολά, Κέρερ, Ζούμα, Αγκέρ, Κρέσγουελ, Σούτσεκ, Ράις, Πακετά (90+5′ Ντόουνς), Μπόουεν, Μπενραχμά (75′ Φορνάλς), Αντόνιο (85′ Ινγκς).




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This