«Μας συγχωρείτε διακοπή…» για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Must Read

Ο κακός ο καιρός στη Ρώμη έχει κάνει άνω κάτω το πρόγραμμα του όπεν. Ο ημιτελικός του Στέφανου Τσιτσιπά με το Νο. 3 της παγκόσμιας κατάταξης Ντανίλ Μεντβέντεφ διακόπηκε στο πρώτο σετ, την ώρα που ο Στέφανος έκανε το 4-4 μετά από 35′ αγώνα.

Μάλιστα ο βροχή ήταν ο λόγος της έντονης διαμαρτυρίας του Ρώσου που δεν φημίζεται και για την ηρεμία του. Υποστήριξε ότι ο πόντος του Στέφανου δεν έπρεπε να μετρήσει αφού ήδη είχε αρχίσει να βρέχει και η χωμάτινη επιφάνεια είχε προβλήματα.




Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεκίνησε άσχημα. Έχασε το σερβίς και υποχρεώθηκε να κυνηγά το σκορ μέχρι το όγδοο γκέιμ που διακόπηκε το παιχνίδι όταν και έκανε το 4-4.




Η αναμέτρηση θα συνεχιστεί αργότερα, καιρού επιτρέποντος. Πάντως αύριο είναι ο τελικός.

Στον άλλο ημιτελικό που προηγήθηκε το αουτσάιντερ νίκησε το φαβορί. Ο 20χρονος Δανός Χόλγκερ Ρούνε (Νο. 7) νίκησε με 2-1 τον 24χρονο Νορβηγό Κάσπερ Ρουντ (Νο.4) με 2-1 σετ και περιμένει τον νικητή της αναμέτρησης Μεντβέντεφ – Τσιτσιπά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This