Τα exit polls για την Ευρωλίγκα – Τι «βλέπουν» οι στοιχηματικές εταιρείες

Must Read

Στο μπάσκετ οι κάλπες ανοίγουν, στο Κάουνας, στις οκτώ το βράδυ (NovasportsPrime), την ώρα του τζάμπολ του τελικού της Ευρωλίγκα με αντιπάλους τον Ολυμπιακό και τη Ρεάλ Μαδρίτης και κλείνουν μόλις ακουστεί η κόρνα λήξης από τη γραμματεία.

Μπορεί στη διοργάνωση να μην υπάρχουν exit polls, αλλά τη θέση τους παίρνουν οι στοιχηματικές εταιρείες με τις αποδόσεις που προσφέρουν. Μόνο που όπως και οι δημοσκόποι έπεσαν έξω στη δική τους πρόβλεψη στον ημιτελικό της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ. Οι Καταλανοί δίνονταν φαβορί όχι μόνο για την νίκη στο συγκεκριμένο ματς, αλλά και την κατάκτηση του τροπαίου. Μόνο που στην περίπτωση αυτή (σε αντίθεση με τους δημοσκόπους) το… πλήρωσαν σε όσους στήριξαν τη «βασίλισσα».

Για τον αποψινό αγώνα ο Ολυμπιακός δίνεται φοβαρί με αποδόσεις που κυμαίνονται γύρω στο 1,58 για «παράσταση νίκης» και 1,90 εάν κερδίσει με 3.5 πόντους διαφορά και πάνω.

Η Ρεάλ είναι αουτσάιντερ με αποδόσεις γύρω στο 2,50 για την νίκη (άρα και κατάκτηση του τροπαίου) ενώ «πληρώνει» γύρω στο 1,90 ακόμα και με ήττα με διαφορά μικρότερη των 3,5 πόντων.

Στα αγωνιστικά ο Ολυμπιακός είναι πλήρης. Δεν ισχύει το ίδιο και για την αντίπαλό του που έχει τραυματίες τους Γκαρμπριέλ Ντεκ και Κάρλος Αλοθέν, τιμωρημένο τον Γκερσόν Γιαμπουσέλε, ενώ αμφίβολος είναι ο Βενσάν Πουαριέ.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This