Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε το μυστικό της καλής του απόδοσης στο Ρολάν Γκαρός

Must Read

Η εντυπωσιακή εμφάνιση το βράδυ της Παρασκευής του Στέφανου Τσιτσιπά στο Ρολάν Γκαρός εξέπληξε, ευχάριστα αυτή τη φορά, τους πάντες. Δεν είναι η νίκη με 3-0 επί του φορματισμένου αυτόν τον καιρό Ντιέγκο Σβάρτσμαν, αλλά η υπομονή και η υπομονή που έδειξε.

Μιλώντας στο Eurosport που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων αποκάλυψε το… μυστικό του:

«Είχα υπομονή μοναχού και δούλεψα πολύ σωστά στα μεγάλα ράλι. Ξέρω ότι του αρέσει να παίζει μεγάλους πόντους, να έχει μεγάλες εναλλαγές, είναι ένας παίκτης που παλεύει, επιμένει και δεν τα παρατάει. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν ήταν εύκολος ο αγώνας αυτός και το ήξερα. Ακόμα και όταν ήμουν 2-0 σετ πάνω, ακόμα και όταν έκανα break στο τρίτο σετ, ήξερα ότι είχα δύσκολο έργο και ότι θα πρέπει να συνεχίσω με επιμονή και υπομονή, γιατί είναι ένας παίκτης που μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να κάνει την αλλαγή».

Αύριο Κυριακή αγωνίζεται κόντρα στον Αυστριακό Σεμπάστιαν Όφνερ για μια θέση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Έχει αναμετρηθεί μαζί του μόλις μια φορά το μακρινό 2017 (16/10) στην Αμβέρσα και είχε νικήσει με 2-1 σετ.

Δείτε τη συνέντευξή του:

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This