Τσιτσιπάς: Έχασε από τον Αλκαράθ, αλλά κέρδισε τον κόσμο!

Must Read

Δεν μπόρεσε να αντισταθεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Νο.1 του παγκόσμιου τένις, τον Κάρλος Αλκαράθ, έχααε με 3-0 σετ και αποχαιρέτησε το Ρολάν Γκαρός, αλλά κέρδισε το πάντα δύσκολο γαλλικό κοινό που ήθελε να δει… ντέρμπι και υποστήριξε από την αρχή τον Έλληνα που βρίσκεται στο Νο. 5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ούτε στην Ελλάδα, που λέει ο λόγος, δεν θα είχε τόσο θερμό κοινό ο Στέφανος. Ώρες ώρες η ατμόσφαιρα δεν θύμιζε αγώνα τένις, αλλά ποδοσφαίρου και μάλιστα σε… καυτή έδρα.

Ο 20χρονος Ισπανός μπήκε με μοναδικό σκοπό να κερδίσει όσο γίνεται πιο νωρίς το ματς κάνοντας οικονομία δυνάμεων για τον ημιτελικό με τον Τζόκοβιτς. Κέρδισε με… συνοπτικές διαδικασίες τα δύο πρώτα σετ με 6-2 (32′) και 6-1 (35′) κι έδειξε ότι θα πετύχει τον στόχο του.

Μόνο που ο Στέφανος στο τρίτο σετ βρήκε τον τρόπο να δυσκολέψει το… κομπιούτερ του σύχρονου τένις. Ενώ έχανε με 3-0 και 4-1 κι όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει έκανε τη μεγάλη αντεπίθεση. Πήγε το ματς στο 5-4 κι έδειξε αποφασισμένος να μείνει στον αγώνα. Με συγκέντρωση και υπομονή έφθασε το σετ στο 5-5! Ο Αλκαράθ απάντησε με το 6-5 που πανηγύρισε δεόντως δείχνοντας αποφασισμένος να κερδίσει με 3-0, αλλά και περισσότερο ιδρώτα απ’ ότι είχε υπολογίσει το ματς. Ο Στέφανος είχε το σερβίς, πήρε το γκέιμ και το ματς οδηγήθηκε στο «τάι μπρέικ», όπου ο Αλκαράθ κέρδισε με το οριακό 7-6 μετά από αγώνα που κράτησε 2 ώρες και 15 λεπτά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This