Αμερικανικό stop στον Τσιτσιπά στο δρόμο για τους «8» του Γουίμπλεντον

Must Read

Το Νο.43 της παγκόσμιας κατάταξης, ο 27χρονος Αμερικανός Κρις Γιούμπανκς ήταν αυτός που άναψε κόκκινο στο δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά για τους «8» του Γουίμπλεντον. Τον νίκησε με 3-2 σετ έπειτα από μάχη που κράτησε τρεις ώρες και επτά λεπτά!

Το ματς είχε τρελό ρυθμό, ήταν γεμάτο ανατροπές. Ο Στέφανος έδειξε στο ξεκίνημα ότι θα έχει ένα εύκολο απόγευμα απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν θεωρείται ανίκητος. Χρειάστηκε 27′ για να κερδίσει το πρώτο σετ (6-3), αλλά μετά άρχισαν τα προβλήματα. Ο Αμερικανός ισοφάρισε σε 1-1 σε 49′ με 7-6, ο Στέφανος επέστρεψε στο τρίτο σετ (6-3 σε 29′), αλλά τα λάθη που έκανε και οι… άδειες μπαταρίες, όπως αποδείχτηκε, έφεραν την ισοφάριση (6-4 σε 36′). Το πέμπτο σετ ήταν η αποθέωση του… παράδοξου. Ο Αμερικανός του… έσπασε το σερβίς στο πρώτο γκέιμ, ήταν η σειρά του Στέφανου στο έκτο (3-3) κι ενώ όλα έδειχναν ότι επιστρέφει δυναμικά έχασε το επόμενο (4-3). Από εκεί κι ύστερα ήταν δύσκολο να διορθώσει την κατάσταση. Ήττα στο σετ με 6-4 (46′), αλλά και στον αγώνα.

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This