Ο περίπατος έγινε… καρδιοχτύπι, αλλά ο Παναθηναϊκός πέρασε, 2-2 με την Ντνίπρο

Must Read

Μετά το 3-1 στο Κόζιτσε η πρόκριση του Παναθηναϊκού στον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ έμοιαζε τυπική διαδικασία με δεομένο ότι η ρεβάνς γινόταν στη Λεωφόρο. Κι όμως οι «πράσινοι» ίδρωσαν, όχι από ζέστη, αλλά από αγωνία για να την εξασφαλίσουν. Προηγήθηκαν με 1-0, αλλά βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-2 κι όλα κρέμονταν σε μια κλωστή, σωστότερα, ένα γκολ. Το βρήκε ο Σπόραρ τον οποίο είχε βρει μετά από εκπληκτική προσπάθεια ο Τζούρισιτς. Το τελικό 2-2 ήταν μια ανάσα δροσιάς σε ένα καυτό, έτσι κι αλλιώς ματς.




Ο Άντριαν Σπόραρ, ο… χασογκόλης των φιλικών, με τρία γκολ στους δύο αγώνες με τους Ουκρανούς ήταν αυτός που έβαλε την σφραγίδα του στην πρόκριση.

Η Ντνίπρο αποδείχτηκε ότι ήρθε στην Αθήνα για να διεκδικήσει την πρόκριση, ή έστω τις πιθανότητες που είχε για να την πετύχει. Ο Παναθηναϊκός αντίθετα ενώ ξεκίνησε εντυπωσιακά τα πρώτα είκοσι λεπτά, βρήκε το δρόμο προς το γκολ στο 15′ (Σπόραρ), αλλά στη συνέχεια έριξε ρυθμούς και το πλήρωσε. Μόλις στο 24′ ο Ντόβμπικ ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 54′ ο Σαράπι έκανε τους πάντες στο γήπεδο να τρέμουν με το γκολ που σημείωσε (1-2).

Οι καρδιές πήγαν στη θέση τους στο 70′ με το 2-2  του Σπόραρ και η ηρεμία ήρθε πέντε λεπτά αργότερα όταν ο Ντνίπρο έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Τάντσκ.

Τα καλά για τον Παναθηναϊκό: Η πρόκριση του εξασφαλίζει τη συμμετοχή σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Στο Τσάμπιονς Λιγκ εάν αποκλείσει τη Μαρσέιγ, στου Γιουρόπα εάν δεν τα καταφέρει που είναι και το ρεαλιστικό σενάριο.

Τα άσχημα. Μπορεί να βρισκόμαστε στην αρχή της χρονιάς, αλλά οι αυξομειώσεις στην απόδοση της ομάδας και η αντίδραση όταν το ματς δεν πάει καλά είναι ένα πρόβλημα. Ο δρόμος προς το γκολ παραμένει δύσκολος. Κι αυτό στα ευρωπαϊκά ματς πληρώνεται.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Βιλένα (66’ Τσόκαϊ), Τζούρισιτς (90’ Κλέινχεϊσλερ), Παλάσιος (46’ Μαντσίνι), Σπόραρ (79’ Ιωαννίδης), Μπερνάρ (90′ Βέρμπιτς).

ΝΤΝΙΠΡΟ (Ολεξάντρ Κούτσερ): Βόλινετς (36’ λ.τ. Κιναρέλκιν), Πάσικ, Ανταμιουκ, Σαράπι (57’ Σβάτοκ), Καπλιένκο (69’ Τάντσουκ), Μπαμπένκο, Μπλάνκο, Μιροσνιτσένκο, Πικχαλόνοκ (68’ Κόχουτ), Ρουμπσίνσκι (69’ Χουτσούλιακ), Ντόβμπικ.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This