Daily Mail: Η Νότιγχαμ Φόρεστ οφείλει εκατομμύρια σε παίκτες και ατζέντηδες!

Εξετάζονται νομικές ενέργειες κατά της διοίκησης εάν δεν τακτοποιηθούν άμεσα τα χρέη

Must Read

Αγγλική «βόμβα» έσκασε στα χέρια του ιδιοκτήτη της βρετανικής ποδοσφαιρικής ομάδας Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία  όπως αποκαλύπτει σήμερα η Daily Mail, χρωστάει εκατομμύρια από ληξιπρόθεσμες πληρωμές σε παίκτες και ατζέντηδες!

Η Mail Sport, γράφει, «κατανοεί ότι όσοι έφυγαν από τον σύλλογο αυτό το καλοκαίρι επρόκειτο να λάβουν τα μπόνους τους για την περασμένη σεζόν, τα οποία περιλάμβαναν πληρωμές παραμονής στην Premier League, στα τέλη Ιουλίου. Ωστόσο, αυτό δεν υλοποιήθηκε. Μπορεί επίσης να αποκαλυφθεί, ότι ορισμένοι ατζέντηδες, στους οποίους επίσης οφείλονται εκατομμύρια, εξετάζουν τώρα νομικές ενέργειες, οι οποίες θα μπορούσαν ενδεχομένως να οδηγήσουν στην εκκαθάριση των αιτημάτων κατά του συλλόγου».

Σύμφωνα με το αγγλικό δημοσίευμα, έχουν μείνει να περιμένουν (σ.σ. οι μάνατζερ) πληρωμές προμηθειών στις μεταγραφές και είναι έτοιμοι να κλιμακώσουν τα πράγματα, αν δεν ρυθμιστούν άμεσα οι οφειλές.

Εάν οι «Κόκκινοι» συνεχίσουν να καθυστερούν, αυτό θα μπορούσε να έχει σοβαρές επιπτώσεις.

Την περασμένη σεζόν, μετά την άνοδο από την Championship, η Νότιγχαμ Φόρεστ ξεκίνησε ένα «ξέσπασμα» αγορών, φέρνοντας 21 παίκτες στο City Ground! Μέχρι το τέλος του έτους ο αριθμός αυτός είχε φτάσει τους 30, αφήνοντας έναν βαρύ λογαριασμό να πληρωθεί  στους ατζέντηδες.

Όπως γράφει ακόμα η Daily Mail, αυτό το καλοκαίρι είχαμε πολλές αποχωρήσεις, με έξι παίκτες να φεύγουν με ελεύθερη μεταγραφή. Η διοίκηση της Φόρεστ αρνήθηκε να σχολιάσει σχετικά.

Οι παίκτες που θα παραμείνουν στο σύλλογο αναμένεται να λάβουν τα μπόνους τους στα τέλη Αυγούστου και όπως σχολιάζουν οι Άγγλοι, θεωρείται ότι όσοι έφυγαν θα λάβουν τα δεδουλευμένα τους την ίδια περίοδο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This