Σάλος στη Σομαλία με την σπρίντερ που έτρεχε… με ρυθμούς χελώνας!

Σκάνδαλο με την ανεκπαίδευτη σπρίντερ που λέγεται ότι είναι συγγενής αξιωματούχου

Must Read

Το ρεκόρ της πιο… αργής σπρίντερ όλων των εποχών κατέκτησε μια Σομαλή αθλήτρια, η οποία τερμάτισε τελευταία και με διαφορά 10 δευτερολέπτων από τις συναγωνιζόμενες της, σε αγώνα 100 μέτρων.

Το βίντεο με την ανεκπαίδευτη σπρίντερ να… τρέχει με ρυθμούς χελώνας σε αγώνες στην Κίνα, έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και φυσικά ήταν αφορμή για να ξεσπάσει σκάνδαλο στη Σομαλία.

@vicenews Her performance sparked speculation that she had not been chosen based on her athletic ability amid reports of potential nepotism. #somalia #somaliatiktok #worlduniversitygames #fisuworlduniversitygames #fisuworlduniversitygames2023 ♬ original sound – VICE News

Όπως παρατηρεί κανείς, η Νάσρο Αμπουκάρ Άλι έμεινε πολύ πίσω από την έναρξη του αγώνα και τερμάτισε μετά 21.81 δευτερόλεπτα, εμφανώς κουρασμένη και… βαριεστημένη.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από το AP, το Υπουργείο Νεολαίας και Αθλητισμού της Σομαλίας καρατόμησε την Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Στίβου της χώρας, Χαντίτζο Άντεν Νταχίρ, με τις κατηγορίες της κατάχρησης εξουσίας, του νεποτισμού και δυσφήμισης του έθνους. Όπως αναφέρει το υπουργείο στην ανακοίνωσή του, η Νάσρο Αμπουκάρ Άλι δεν ήταν αθλήτρια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα που εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος της Σομαλίας, πιθανολογείται ότι είναι συγγενής του αξιωματούχου που καρατομήθηκε.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This