Κυριακάτικο ξύπνημα με Στέφανο Τσιτσιπά στον τελικό του Λος Κάμπος και τα χρήματα που διεκδικεί

Must Read

Στο μακρινό Μεξικό στις έξι το πρωί (ώρα Ελλάδας) της Κυριακής ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα διεκδικήσει τον 10ο τίτλο της καριέρας του και πρώτο τους τελευταίους 13 μήνες (από τον Ιούνιο του 2022).

Ο Έλληνας πρωταθλητής που παραμένει στο Νο. 5 της παγκόσμιας κατάταξης ήταν από την αρχή το φαβορί για τον τελικό αφού είχε την υψηλότερη θέση από όλους τους αντιπάλους του. Το επιβεβαίωσε με τη μέχρι τώρα πορεία του.

Αντίπαλός του στον τελικό θα είναι ο Αλεξ ντε Μινόρ, από την Αυστραλία, 24 χρόνων. Στα υπέρ του Στέφανου το σερί 9-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, σκορ που σπάνια συναντάμε σε συναντήσεις αθλητών του τένις.

Το «εννιά» παίζει το ρόλο του για τον Στέφανο, αφού έχει μόλις 9 νίκες σε 27 τελικούς και θέλει να δώσει τέλος σε αυτή την αρνητική παράδοση, σημειώνοντας την 10η νίκη του και το 10-0 σε αναμετρήσεις με τον Μινόρ.

Στόχος ακόμα οι 250 βαθμοί στην παγκόσμια κατάταξη που δίνει η νίκη (μόλις 150 βαθμούς παίρνει ο ηττημένος) και φυσικά το χρηματικό έπαθλο που φθάνει τα 118.454 ευρώ, αξιόλογα σε σχέση με τα μόλις 69.094 που πάνε στον φιναλίστ.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This