Γέμισε μπλε κουτιά το «Μάξιμιρ» στο Ζάγκρεμπ για τον έρανο υπέρ των φυλακισμένων χούλιγκανς

Must Read

Την ίδια ώρα που η διοίκηση της Ντινάμο Ζάγκρεμπ δηλώνει ότι δεν έχει σχέση με τους χούλιγκανς που ήρθαν στην Ελλάδα ανέχεται τον έρανο των BlueBadBoys έξω από το γήπεδο. Όπως έγραψε και χθες το newsbreak οι οργανωμένοι οπαδοί αποφάσισαν να κάνουν έρανο για «τα φυλακισμένα στην Ελλάδα αδέλφια τους».

Η διοίκηση της Ντινάμο που κατηγορεί την ΑΕΚ ότι δεν κάθεται στο ίδιο τραπέζι μαζί της, παρά μόνο στην καθορισμένη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, έδειξε οτι με τον τρόπο της στηρίζει τους οργανωμένους οπαδούς της. Σε ένα γήπεδο όπου τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντια τα μπλέ κουτάκια του εράνου είναι η μεγαλύτερη απόδειξη, ότι όχι μόνο δεν έχει σκοπό να καταδικάσει, έμπρακτα, τα όσα έγιναν στη Νέα Φιλαφέλφεια, αλλά και με τον τρόπο της στηρίζει τους χούλιγκανς που ήρθαν στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This