«Πόλεμο» στην Αθήνα προανήγγειλε ο προπονητής των Κροατών

Must Read

Βαρύ ήταν το κλίμα στην Ντινάμο μετά την ήττα στο Ζάγκρεμπ από την ΑΕΚ. Θεωρούν ότι έχασαν το ματς… μέσα στα χέρια τους κι έρχονται στην Opap Arena να διεκδικήσουν την πρόκριση το Σάββατο.

Ο Ιγκόρ Μπίσκαν, ο προπονητής της ομάδας το προανήγγειλε μετά την ήττα της ομάδας του με 2-1 από τους πρωταθλητές Ελλάδας:

«Είναι ξεκάθαρο ότι στην Αθήνα η ατμόσφαιρα θα είναι φλογισμένη. Το ματς θα είναι καυτό και πολύ δύσκολο. Είναι ένα γήπεδο που είναι πολύ υποστηρικτικό για τη γηπεδούχο ομάδα. Αυτό υπάρχει, ας το παλέψουμε. Θα γίνει πόλεμος, το περιβάλλον θα είναι εχθρικό, αλλά ας παλέψουμε. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κίνητρο. Αν μη τι άλλο, είδαμε ότι ήμασταν κάπου εκεί και ότι μπορούσαμε να πολεμήσουμε μαζί τους. Δεν χρειαζόμασταν δεύτερο γκολ, είναι διαφορετικό όταν πας στην ισοπαλία. Δεν θα χρειαστεί να ρισκάρουν, και εμείς θα το κάνουμε. Δεν έχουν χάσει εντός έδρας εδώ και πολύ καιρό και αυτό λέει τα πάντα για το πόσο σημαντικό είναι για αυτούς το γήπεδο, αλλά ας προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This