Μας καρδιοχτύπησε ο Μίλτος Τεντόγλου, αλλά στο τέλος πέρασε στον τελικό του μήκους και έκανε… αυτοκριτική!

Must Read

Δεν τόχει ο Μίλτος Τεντόγλου με το πρωινή ξύπνημα, άρα και τους πρωινούς προκριματικούς. Στη Βουδαπέστη όμως μας… καρδιοχτύπησε. Το όριο για τη συμμετοχή στον τελικό του μήκους (Πέμπτη στις 8.30) ήταν στα 8μ.15, επίδοση που την έχει για… πλάκα όπως θάλεγε κι ο ίδιος.

Το πρώτο του άλμα μεγάλο, όπως θα το ήθελε, αλλά άκυρο. Συγκρατήθηκε στο δεύτερο, αλλά δεν του βγήκε. Μόλις στα 7μ.95 που τον έφερνε 14ο στα προκριματικά, άρα και εκτός τελικού.

Έσφιξε τα δόντια και στο τρίτο – και τελευταίο του άλμα – επιτέλους, απογειώθηκε στα 8μ,25 κερδίζοντας το εισιτήριο για τον τελικό με την 2η καλύτερη επίδοση.

Κι επειδή ο Μίλτος δεν… μασάει τα λόγια του, μιλώντας με στον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι έκανε την… αυτοκριτική του με τον τρόπο που αυτός ξέρει. Ακούστε τον μετά την προσπάθειά του.

Η επική αντίδρασή του αμέσως μετά το άλμα…

Μιλώντας αργότερα στην ΕΡΤ μίλησε για τα… λάθη που έκανε και το άλμα που έκανε από το… σπίτι του!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This