Δεν υπάρχει αυτός ο τύπος! Δείτε πως αντέδρασε στη νίκη του ο Μίλτος Τεντόγλου

Must Read

Είναι ότι πιο αξιόπιστο έχει αυτή τη στιγμή να παρουσιάσει η Ελλάδα. Ο Μίλτος Τεντόγλου έχει γεννηθεί για να τον αγαπάμε και να τον σεβόμαστε.

Είναι ο άνθρωπος που δείχνει ότι μπορεί να λειτουργήσει κάτι σωστά σε αυτόν τον τόπο. Και μας το θυμίζει με κάθε ευκαιρία.

Η συνέπειά του είναι μοναδική. «Χτυπά» την ώρα που πρέπει. Πάντα με το χαμόγελο. Δείχνει χαλαρός, αλλά πίσω από το μποέμ στιλ του υπάρχει τεράστια προσπάθεια. Ατέλειωτες ώρες προπόνησης με τον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι. Υπάρχει και σεβασμός για τον αντίπαλο. Και το έχει αποδείξει πολλές φορές.

Η αντίδραση του Μίλτου μετά το 8μ.30 του αντιπάλου του που τον άφησε μόνο στην κορυφή του κόσμου

Κι όμως αυτός ο αθλητής που διαφημίζει την Ελλάδα σε κάθε ευκαιρία υποχρεώνεται να γυμνάζεται σε ένα προπονητήριο στο ΟΑΚΑ που όταν βρέχει γίνεται λίμνη. Κι όχι μόνο αυτό το πρώτο μέρος που γεμίζει νερά είναι το σκάμμα του μήκους! Τον περασμένο χειμώνα ήταν γνωστή η αντίδρασή του όταν ο τότε υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης του έδωσε το χέρι του, σε εκδήλωση της ΕΟΕ, αυτός του γύρισε την πλάτη. Η πολιτεία επί Αυγενάκη είχε αφήσει εποχή με το κυνήγι όλων των αθλητών του στίβου. Θεώρησε υποχρέωσή του να γυρίσει την πλάτη στον υπουργό όχι ως Μίλτος, αλλά ως αθλητής στίβου.
Τα χρυσά μετάλλια του Μίλτου δεν έπεσαν από τον.. ουρανό. Κατακτήθηκαν με κόπο και ιδρώτα. Ίσως περισσότερο από τους αντιπάλους του που έχουν όλες τις ανέσεις για την προετοιμασία τους. Κι ίσως γιαυτό αξίζουν ακόμα περισσότερο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This