Μίλτος Τεντόγλου: Γιατί δεν χαιρέτησε τον γραμματέα του ΣΕΓΑΣ – Η υποδοχή στο ξενοδοχείο και η μπίρα με την Ντρισμπιώτη

Must Read

Με επευφημίες και δυνατό χειροκρότημα υποδέχτηκαν στο ξενοδοχείο όπου μένει η ελληνική αποστολή στη Βουδαπέστη, τον χρυσό και ανεπανάληπτο Μίλτο Τεντόγλου. Ο κορυφαίος άλμα εις μήκος έχει κερδίσει τις καρδιές των Ελλήνων, όχι μόνο για τις κορυφαίες επιδόσεις του που έφεραν στη χώρα άλλο ένα χρυσό μετάλλιο αλλά κυρίως επειδή ο ίδιος παραμένει χαμηλών τόνων – ένα αγόρι της διπλανής πόρτας που παρά τα όσα έχει καταφέρει, παραμένει ατόφιος και αυθεντικός.

Την ώρα που ο παγκόσμιος πρωταθλητής επέστρεφε στο ξενοδοχείο του μετά από τη μοναδική του εμφάνιση, έπεσε κατευθείαν στην αγκαλιά των αγαπημένων του, αφήνοντας… στην αναμονή τον Α’ Ειδικό Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτη Δημάκο, τον οποίο δεν χαιρέτησε, γιατί προηγείται η οικογένεια (πήγε απευθείας στον παππού του που τον περίμενε δύο ώρες)!

Τον Τεντόγλου περίμενε και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο βάδην. Η αθλήτρια εμφανίστηκε με μια μπίρα στο χέρι, ενώ είχε ήδη παραγγείλει άλλη μια για τον φίλο της. Αφού τσούγκρισαν τα ποτήρια τους, συγγενείς και φίλοι αγγάλιασαν τον Τεντόγλου, ενώ αποθέωσαν παράλληλα και τον σπουδαίο προπονητή του, Γιώργο Πομάσκι.

Δείτε το  βίντεο:

 

Τεντόγλου: «Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου αυτο το χρυσό»

Απολαυστικός και στις δηλώσεις του ο Μίλτος Τεντόγλου. Παραδέχτηκε ότι είχε υποσχεθεί στον εαυτό του αυτό το χρυσό μετάλλιο από πέρσι, όταν στο Γιουτζίν του Οχάιο στην προηγούμενη διοργάνωση έχασε το χρυσό.

Τα έβαλε όμως και με τον εαυτό του για το… μυθικό έκτο άλμα στα 8μ.52. Είπε: «Ήταν για 8μ.70, αλλά άφησα τα πόδια μου. Ήταν λάθος που θα θυμάμαι για πάντα…»

Δέιτε τι είπε:

Η απονομή του μήκους θα γίνει την Παρασκευή στις 18.30.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This