Λύθηκε το «μυστήριο» – Πρώτα η οικογένεια για τον Μίλτο Τεντόγλου

Η αλήθεια για το πλάνο με τον ειδικό γραμματέα του ΣΕΓΑΣ μέσα από τα λόγια του Έλληνα Πρωταθλητή

Must Read

Στην αγκαλιά του παππού του, ο οποίος τον περίμενε με λαχτάρα επί δύο ώρες να επιστρέψει στο ξενοδοχείο που διαμένει η ελληνική αποστολή στη Βουδαπέστη, έπεσε απευθείας ο Μίλτος Τεντόγλου, μετά τον θρίαμβό του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου και το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος.

Ο Έλληνας υπερπρωταθλητής έδωσε απόλυτη προτεραιότητα στην οικογένειά του στις χαιρετούρες κατά την άφιξή του στο ξενοδοχείο και κάπως έτσι δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι αγνόησε τον ειδικό γραμματέα του ΣΕΓΑΣ και αρχηγό της ελληνικής αποστολής Παναγιώτη Δημάκο (σ.σ. τον οποίο χαιρέτησε αμέσως ο Γιώργος Πομάσκι, προπονητής του Τεντόγλου).

Όπως εξηγεί ο ίδιος:

Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει, ο Μίλτος Τεντόγλου δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί του και λίγη ώρα αργότερα φωτογραφήθηκε μαζί με τον κ. Δημάκο και έκανε και δήλωση υπέρ της συνεισφοράς του στην ομοσπονδία.

«Ο ΣΕΓΑΣ με την πρόεδρό του Σοφία Σακοράφα, με τον Παναγιώτη Δημάκο που είναι εδώ αρχηγός αποστολής και όλα τα μέλη του συμβουλίου, έχουν καταφέρει να φέρουν σταθερότητα στην Ομοσπονδία. Είναι δίπλα μας και με τη στήριξή τους πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Η χαρά μας χθες το βράδυ ήταν μεγάλη και την μοιραστήκαμε με όλους όσοι ήταν στο ξενοδοχείο», δήλωσαν τόσο ο Γιώργος Πομάσκι όσο και ο Μίλτος Τεντόγλου στη σελίδα του ΣΕΓΑΣ.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This