Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Παναθηναϊκό Στάδιο – Πότε αγωνίζεται, πόσο κάνουν τα εισιτήρια

Must Read

Το Παναθηναϊκό Στάδιο, ο χώρος όπου αναβίωσαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες το θαυμάζουν όλοι. Οι περισσότεροι αθλητές θα ήθελαν να ζήσουν κάποια αθλητική στιγμή μέσα σε αυτό. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όπως παραδέχτηκε, είχε φιλοδοξία από παιδί να παίξει τένις μέσα στο Καλλιμάρμαρο. Κι ήρθε η στιγμή να πραγματοποιηθεί το όνειρό του.

Το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο (15,16/9) η εθνική τένις με τον Στέγανο στη σύνθεσή της θα αντιμετωπίσει για το Γκρουπ 1 του Ντέιβις Καπ τη Σλοβακία.  Οι αγώνες θα γίνουν στο Παναθηναϊκό Στάδιο που για πρώτη φορά ανοίγει τις πύλες του στο τένις.

«Ένα παιδικό μου όνειρο θα γίνει πραγματικότητα τον επόμενο μήνα, είπε ο Τσιτσιπάς. Τον Σεπτέμβριο θα έχω τη δυνατότητα να αγωνιστώ με την Εθνική μας ομάδα στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στη συνάντηση με τη Σλοβακία για το Davis Cup. Στο χώρο όπου φιλοξενήθηκαν οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες, θα διεξαχθούν για πρώτη φορά αγώνες τένις για την κορυφαία διοργάνωση του αθλήματος σε επίπεδο Εθνικών ομάδων», δηλώνει ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας. Είμαι σίγουρος πως η εικόνα από το Καλλιμάρμαρο θα ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο, διαφημίζοντας τη χώρα μας. Παράλληλα, θα αποδειχθεί για μία ακόμη φορά πως η Ελλάδα μπορεί να διοργανώνει σπουδαία αθλητικά γεγονότα. Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου σας περιμένουμε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, για να γράψουμε ιστορία όλοι μαζί και να καμαρώσουμε την Εθνική μας ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου».

Στο Στάδιο θα υπάρχουν τρεις ζώνες με αντίστοιχες τιμές στα εισιτήρια που κοστίζουν 10, 20 και 100 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This