Επενδυτικό μπάσιμο του Κριστιάνο Ρονάλντο και στο πάντελ!

Must Read

Πολυπράγμων ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τις δραστηριότητές του να μην περιορίζονται φυσικά μόνο στο ποδόσφαιρο

Ισχυρή εμπλοκή στην ανάπτυξη του πάντελ στην Πορτογαλία πρόκειται να έχει ο Ιβηρας άσος της μπάλας. Ο σούπερσταρ του ποδοσφαίρου, μέσω της εταιρείας CR7 A.E. της οποίας είναι μεγαλομέτοχος, θα συμπράξει με την εταιρεία Lusofinanca του Πορτογάλου επιχειρηματία Φιλίπε Ντε Μποτόν για τη δημιουργία της «Πόλης του Πάντελ». Πρόκειται για ένα γιγαντιαίο πρόγραμμα κατασκευής ενός αθλητικού συγκροτήματος πάντελ, του οποίου το κόστος θα υπερβαίνει τα 5.000.000 ευρώ και έχει ως στόχο να γίνει η «πρωτεύουσα» του πάντελ στη χώρα της Ιβηρικής. Όλο το έργο σχεδιάζεται να ολοκληρωθεί έως το καλοκαίρι του 2025.

Με αυτόν τον τρόπο ο Κριστιάνο, που ούτως ή άλλως έχει δείξει πως έχει άμεση σύνδεση με το σπορ του πάντελ, δείχνει πως ακολουθεί τα βήματα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος επίσης στη δύση της ποδοσφαιρικής του καριέρας άρχισε να εμπλέκεται με το πάντελ, όχι μονάχα ως αθλούμενος, αλλά και ως επενδυτής.

Η Ομοσπονδία τονίζει χαρακτηριστικά:

«Η Πορτογαλική Ομοσπονδία Πάντελ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει ολοκληρώσει μία συμφωνία με τους χορηγούς του προγράμματος που επελέγησαν για τη συνεργασία που έχει ως στόχο την κατασκευή και ανάπτυξη της Πόλης του Πάντελ (Cidade do Padel). Αυτή η κοινοπραξία απαρτίζεται από την Lusofinanca Lda, της οποίας βασικός μέτοχος είναι ο Φιλίπε Ντε Μποτόν και η CR7 A.E., μία εταιρεία της οποίας το πλειοψηφικό μερίδιο είναι ιδιοκτησίας του Κριστιάνο Ρονάλντο. Το πρόγραμμα αφορά στη μεγαλύτερη κατασκευή που δημιουργήθηκε ποτέ για το πάντελ στην Πορτογαλία. Το συγκρότημα, που απαιτεί μία επένδυση που υπερβαίνει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ, αναμένεται να δει το φως της ημέρας στο πρώτο ήμισυ του 2025.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την αποφασιστικότητα, την ενασχόληση και τον ενθουσιασμό που δείχνουν οι επικεφαλής του προγράμματος. Είναι γιγαντιαία τιμή μας το ότι συνεργαζόμαστε με έναν από τους επιφανέστερους Πορτογάλους επιχειρηματίες και μαζί με έναν παγκόσμιο ίνδαλμα του αθλητιμού. Αυτό σηματοδοτεί ένα καθοριστικό βήμα στην επιρροή του πάντελ, ένα αναπτυσσόμενο άθλημα στη χώρα μας. Χάρη στη συνεργασία των επιφανών συνεργατών μας όπως η Lusofinanca και η CR7 A.E. θα ανοίξει ένα λαμπρό νέο κεφάλαιο για το πάντελ στη Πορτογαλία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Δείτε εδώ τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This