Ένα ντέρμπι, δύο στιγμές και μια ισοπαλία, ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-1

Must Read

Ένα ντέρμπι, δύο στιγμές που μπορούν να αποφορτίσουν την ατμόσφαιρα στο περιθώριο του 1-1 ΑΕΚ και Ολυμπιακού στην Opap Arena.

Η πρώτη: Ο Κώστας Φορτούνης έχει δεχτεί κίτρινη κάρτα και βρίσκεται πολύ κοντά σε μια δεύτερη που σημαίνει αποβολή. Ποιός τον προφύλαξε; Ο Σέρχιο Αραούχο που τον αγκάλιασε και του ζήτησε να ηρεμήσει.

Η δεύερη: Ο Ελ Κααμπί ισοφαρίζει για τον Ολυμπιακό. Τρέχει στην κάμερα και σχηματίζει το γράμμα «Μ». Προφανώς ήθελε να στείλει το δικό του μήνυμα στους συμπατριώτες του που επήγησαν από τους σεισμούς στο Μαρόκο. Όμως για τον κόσμο της Ένωσης που είδαν τη στιγμή στα μάτριξ του γηπέδου χειροκρότησαν. Κάποιοι πίστεψαν ότι το «Μ» ήταν για τον Μιχάλη. Οι περισσότεροι όμως αισθάνθηκαν εκείνη τη στιγμή ότι ο πόνος για την απώλεια είναι ίδιος παντού. Είτε μιλαμε για μια δολοφονία στην Αθήνα, είτε για κάποια θύματα ενός δολοφονικού σεισμού στη Βόρεια Αφρική.

Όσο για το ντέρμπι η ΑΕΚ μπήκε δυνατά σε αυτό με τον Τσούμπερ στο 7′ να βάζει… δύσκολα στον Πασχαλάκη, ενώ στο 12′ ο Ρότα βρέθηκε στο έδαφος, αλλά ο έλεγχος της φάσης μέσω VAR έκανε τον διαιτητή να θεωρήσει ότι δεν υπάρχει πέναλτι.

Στο 22′ η Ένωση αξιοποίησε την πίεση με το γκολ του Πόνσε, αλλά ο Ολυμπιακός είχε απάντηση με τον ελ Κααμπί στο 38′

Διαιτητής: Αρτούρ Σοάρες (Πορτογαλίας)
Βοηθοί: Πάολο Σοάρες, Ριμπέιρο (Πορτογαλίας)
4ος: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
VAR: Μιγκέλ Ούγκο (Πορτογαλίας), AVAR: Ψαρρής (Ζακύνθου)

Κίτρινη: 25′ Σιμάνσκι, 49′ Ρότα – 15′ Φορτούνης, 62′ Μπίελ, 79′ Ροντινέι, 83′ Πασχαλάκης

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα):  Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα (46’ Μήτογλου), Μουκουντί, Μοχαμάντι, Γιόνσον (46’ Πινέδα), Σιμάνσκι (75’ Ζίνι), Ελίασον (75’ Άμραμπατ), Τσούμπερ, Αραούχο (72’ Γαλανόπουλος), Πόνσε.

Ολυμπιακός (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Φρέιρε, Κίνι, Καμαρά, Εσε (81’ Ορτέγκα), Φορτούνης (69’ Ιμπόρα), Μασούρας (54’ Μπιελ), Ποντένσε (54’ Σκάρπα), Ελ Κααμπί (81’ Γιόβετιτς).

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This