ΑΠΟΨΕ στη «ΔΙΚΗ»: Τι έδειξαν τα δύο πρώτα ντέρμπι και ο γρίφος με τους ξένους διαιτητές

Η «Δίκη στο Open», στη νέα εποχή

Must Read

Το μακροβιότερο talk show, σήμερα, στις 9 το βράδυ, ζωντανά, στην υβριδική τηλεόραση του OpenΗ αθλητική εκπομπή των μεγάλων αποκαλύψεων δίνει πάλι τον τόνο για να μη μείνει τίποτε στο σκοτάδι.

ΑΝΑΛΥΣΗ: Τα πρώτα μεγάλα ντέρμπι της σεζόν: ΑΕΚ-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-Άρης. Στο studio ένας ζωντανός θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου που φόρεσε τη φανέλα και της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, ο Τάκης Νικολούδης. Μαζί του ο δημοσιογράφος Γιώργος Μπούζος σχολιάζει το classico της Τούμπας και ο πρώην ρέφερι Μιχάλης Τσινιάρης αναλύει τον γρίφο με τους ξένους διαιτητές. ΕΡΕΥΝΑ: Τι αλλάζει στο πρωτάθλημα των φτωχών – Απαντά σε όλα τα ερωτήματα ο νέος πρόεδρος της Super League 2 Πέτρος Μαρτσούκος. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ανοίγουν τραπεζικοί λογαριασμοί για το σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού. Πώς οι εμπλεκόμενοι απέφευγαν τους ελέγχους.

Συζητούν: Ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού Χάρης Τσιλιώτης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου και η δημοσιογράφος Μαίρη Μπενέα. 36 χρόνια «Δίκη», με όλο το αθλητικό παρασκήνιο. Σήμερα, στις 9 το βράδυ, ζωντανά, στην υβριδική τηλεόραση του Open. Και σε μαγνητοσκόπηση, μετά τα μεσάνυχτα, στο Ανοιχτό Κανάλι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This