Ιωαννίδης και Σπόραρ βύθισαν το «κίτρινο υποβρύχιο» της Βιγιαρεάλ (2-0)

Must Read

Οι δύο σέντερ φορ του Παναθηναϊκού εξαπέλυσαν δύο… τορπίλες στο 38′ και στο 78′ βύθισαν το «κίτρινο υποβρύχιο» της Βιγιαρεάλ (2-0). Οι «πράσινοι» με την αύρα 57.000 οπαδών που παρά τις δυσκολίες με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς γέμισαν στο ΟΑΚΑ, μπήκαν δυνατά στη μάχη των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Η νίκη αποκτά ιδιαίτερη σημασία επειδή οι Ισπανοί που δεν έχουν ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα στη χώρα τους έφθασαν στην Αθήνα αποφασισμένοι να κάνουν επανεκκίνηση.

Όχι μόνο δεν τα κατάφεραν, αλλά εκτός από μια ή δύο περιπτώσεις δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί απέναντι στον Παναθηναϊκό που ήταν αποφασισμένος να φθάσει στη νίκη και με λίγη προσοχή στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να έχει αποκτήσει μεγαλύτερο προβάδισμα, εάν οι Αϊτόρ και Μάγκνουσον στα τελευταία λεπτά είχαν σκοράρει.

Ο Ιωαννίδης στο 38′ αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την κάθετη μπαλιά του Κώτσιρα και στο 78′ ο Σπόραρ που τοιν είχε αντικαταστήσει με το αριστερό και τη βοήθεια του δοκαριού «σφράγισε» τη νίκη των «πράσινων» κι έδωσε τέλος στην αστοχία που είχε στα τελευταία ματς.

Το γκολ του Φώτη Ιωαννίδη στο 38′

Το γκολ του Σπόραρ στο 78′

Η Βιγιαρεάλ είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα στο 16′ με τον Μοράλες που έδειξε υπερβολική εμπιστοσύνη στον εαυτό του, διέσχισε το μισό γήπεδο κι ενώ είχε συμπαίκτη να τροφοδοτήσει για να σιγουρέψει το γκολ προτίμησε να κάνει σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Ο Παλάσιος στο 21′ από μεταβίβαση του Ιωαννίδη σούταρε βεβιασμένα άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Μλαντένοβιτς βρήκε τον Ιωαννίδη. Ο οποίος προειδοποίησε τον Ρέινα, αλλά δεν βρήκε δίχτυα. Νέα ευκαιρία στο 33′ με τον Μπερνάρ που βρήκε τον Μλαντένοβιτς, αλλά το κακό κοντρόλ και σουτ έδωσε την ευκαιρία στον Ρέινα να μπλοκάρει.

Διαιτητής: Πάουσον (Αγγλία).

Κίτρινη: 90′ Αϊτόρ – 64΄Φεμίνια, 74΄Σέρλοθ, 86′ Μπαένα.

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν Πέρεθ (76′ Αράο), Τσέριν, Μπερνάρ (76′ Τζούρισιτς), Παλάσιος (88′ Αϊτόρ), Μαντσίνι (68′ Βιλένα), Ιωαννίδης (68′ Σπόραρ).

Βιγιαρεάλ (Πακετά): Ρέινα, Μαντί, Γκάμπια, Κίκο, Πεντράθα, Καπουέ, Κομεσάνα (61′ Παρέχο), Σουάρεθ (30′ Πίνο), Τριγκέρος, (61′ Μορένο), Μοράλες (77′ Μπαένα), Μπρερετόν Ντίαζ.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Ρεν νίκησε με 3-0 την Μακάμπι Χάιφα

Η βαθμολογία

Η επόμενη αγωνισική (5/10)

Βιγιαρεάλ – Ρεν

Μακάμπι Χάιφα – Παναθηναϊκός

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This