Και στο τέλος κερδίζει (όπως και πέρσι) η… Φράιμπουργκ (3-2)

Must Read

Στο ίδιο έργο θεατές ήταν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στον αγώνα με τη Φράιμπουργκ. Πέρσι οι Γερμανοί νίκησαν με 3-0, φέτος ήρθαν και πάλι για να νικήσουν αυτή τη φορά με 3-2.

Μόνο που φέτος ο Ολυμπιακός έμοιαζε με… αυτόχειρας σε ένα ματς που έδειχνε δικό του. Η Φράιμπουργκ ερχόταν με μια άμυνα που στα δύο τελευταία ματς στην Μπουντεσλίγκα είχε δεχτεί εννιά γκολ! Άμυνα που σκόρπιζε σαν τραγανό μπισκότο όπως έγραφαν στη χώρα της.

Κι όμως ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει περισσότερα αμυντικά λάθη από τους αντιπάλους του. Δύο ατομικά και ένα ομαδικό.

Στο 9′ ο Φρέιρε δεν κατάφερε να συννενοηθεί με τον Πασχαλάκη. Κερδισμένος ο Σάλαι που έιγνε σκόρερ (0-1).

Στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου (45+5′ ο Ρέτσος πατά μέσα στην περιοχή τον Ντοάν. Την παράβαση δεν την είδε ο διαιτητής, αλλά και όλοι σχεδόν οι θεατές. Χρειάστηκε να επιστρατευτεί το VAR για να καταλογιστεί το πέναλτι που έφερε το 1-2.

Στο 86′ ο Φιλίπ είδε εντελώς αποδιοργανωμένη την άμυνα των «ερυθρόλευκων» και σημείωσε το γκολ της νίκης (2-3).

Ενδιάμεσα οι «ερυθρόλευκοι» ήταν υποχρεωμένοι να κυνηγούν το σκορ. Ισοφάρισαν δύο φορές με τον ελ Κααμπί. Στο 40′ και στο 75′. Είχαν ευκαιρίες, αλλά και άτυχες στγμές. Σημαντικότερη ο τραυματισμός του Έσε στο 18′ που σε διεκδίκηση της μπάλας χτύπησε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Το ξεκίνημα ήταν το χειρότερο δυνατό. Όχι μόνο για την εντός έδρας ήττα που τον φέρενει σε μειονεκτηκή θέση στον αγώνα της πρόκρισης με το… καλημέρα, αλλα για τη διαχείρηση του αγώνα.

Διαιτητής: Άλαρντ Λίντχουτ (Ολλανδία)

Κίτρινη: 24′ ελ Κααμπί, 86′ Πόνσε – 25′ Χέφλερ, 52′ Σμιντ, 55′ Σιλντίλια, 69′ Σάλαϊ, 75′ Βάισχαουπτ.

Ολυμπιακός (Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ορτέγκα (77′ Κίνι), Φρέιρε, Ρέτσος, Ροντινέι, Καμαρά, Χέσε (24′ Ιμπόρα), Φορτούνης (77′ Σολμπάκεν), Μπιέλ (46′ Ποντένσε), Μασούρας (61′ Γιόβετιτς), Ελ Κααμπί.
Φράιμπουργκ (Στράιχ): Ατουμπόλου, Σμιντ (55′ Σιλντίλια), Λίνχαρτ, Μ. Γκίντερ, Κίμπλερ, Χέφλερ, Έγκεσταϊν, Γκρίφο (75′ Βάισχαουπτ), Σάλαϊ (75′ Φίλιπ), Ντοάν (92′ Αντάμου), Χέλερ (92′ Κάιτελ).

 

Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Γουέστ Χαμ νίκησε στην έδρα της με ανατροπή την Τόπολα 3-1

Η βαθμολογία
Η επόμενη αγωνιστική (5/10)
Φράιμπουργκ – Γουέστ Χαμ
Τόπολα – Ολυμπιακός

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This