Κι όμως ο Σιντιμπέ τόχει ξανακάνει στο Τσάμπιονς Λιγκ – Δείτε τα προηγούμενα γκολ του

Must Read

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ δεν είναι αυτό που λέμε… δεινός σκόρ. Κάτι η θέση που αγωνίζεται, κάτι η ύπαρξη πολλών σκόρερ στην Ένωση δεν του δίνει συχνά την ευκαιρία να βρίσκεται σε θέση βολής.

Στο 11ο λεπτό στον αγώνα με την Μπράιτον με εκπληκτική κεφαλιά άφησε άναυδο όχι μόνο τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά και 30.000 οπαδούς της αγγλικής ομάδας που έβλεπαν το ματς…

Κι όμως τέτοια γκολ δεν είναι άγνωστα στον Γάλλο αμυντικό. Έχει σημειώσει άλλα δύο σε φάση ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ. Και στα τρία γκολ η ομάδα του προηγήθηκε με το δικό του γκολ και στο τέλος νίκησε!Το αμέσως προηγούμενο γκολ του Σιντιμπέ σημειώθηκε στις 22 Νοεμβρίου 2016 στον αγώνα της τότε ομάδας του Μονακό με την Τότεναμ στο 48′. Κι εδώ αρχίζουν οι συμπτώσεις. Ήταν πάλι με κεφαλιά – κεραυνό, ήταν και πάλι το πρώτο του αγώνα, ήταν και πάλι εναντίον αγγλικής ομάδας και φυσικά η ομάδα του κέρδισε (2-1).

Δέκα χρόνια νωρίτερα είχε… σπάσει το ρόδι. Σε εκτός έδρας ματς. Ήταν 20 Νοεμβρίου 2012 όταν η ομάδα του η Λιλ αγωνιζόταν εκτός έδρας με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ από τη Λευκορωσία. Στο 14′ είχε ανοίξει το σκορ με σουτ – κεραυνό. Το τέλος του ματς βρήκε τη Λιλ νικήτρια με 2-0

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This