Σόου Κωνσταντέλια με δύο γκολ στο ΠΑΣ – ΠΑΟΚ 1-3

Must Read

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας μέχρι τώρα ήταν η μεγαλύτερη υπόσχεση για το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά η σχέση του με το γκολ δεν ήταν ανάλογη των ποδοσφαιρικών του προσόντων. Πέρσι σε 30 αγώνες είχε σημειώσει μόλις δύο τέρματα. Φέτος δεν είχε σκοράρει, αλλά στον αγώνα με τον ΠΑΣ έδειξε ότι μπορεί να γίνει και σκόρερ.

Τα δύο δικά του γκολ έδωσαν τη νίκη στον ΠΑΟΚ, το τρίτο γκολ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς απλά την πιστοποίησε. Ο ΠΑΟΚ πήγε στους «Ζωσημάδες» με απώλειες στο πρωτάθλημα. Είχε ηττηθεί στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ με 1-0, είχε φέρει ισοπαλία (0-0) στην έδρα του στο ντέρμπι με τον Άρη. Δεν είχε περιθώρια απώλειας βαθμών. Στον αγώνα με τον ΠΑΣ πήγε με την κούραση από τη νίκη – θρίαμβο στο Ελσίνκι στο Κόνφερενς Λιγκ. Κι όμως κατάφερε να τα ξεπεράσει όλα αυτά και να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη με ένα σημαντικό εκτός έδρας «τρίποντο».

Ο Κωνσταντέλιας στο 4′ άνοιξε το σκορ. Ισοφάρισε στο 25′ ο Παμπλίδης, ο 20χρονος σταρ του ΠΑΟΚ έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του στο 33′, ενώ ο Ζίβκοβιτς έκλεισε το σκορ.

Κίτρινη: 70′ Κιάκος, 73′ Ερασμούστε, 76′ Παμλίδης, 79′ Λιάσος – 37′ Κεντζόρα, 79′ Α. Ζίβκοβιτς

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθήνας)
Βοηθοί: Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας), Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)
4ος: Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)
VAR: Βασίλειος Φωτιάς, (Πέλλας), AVAR: Μιχαήλ Παπαδάκης (Ηρακλείου)

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος, Λιάσος, Τζίνο (Μπιλμπάο 82’), Γκάρο (Λώλης 74’), Ροσέρο, Παμλίδης, Μπάλαν (Κόντε 62’).
ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (Σάστρε 75’), Κεντζιόρα (Κουλιεράκης 61’), Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Οζντόεφ, Μεϊτέ (Σβαμπ 58’), Ντεσπόντοφ (Αντρίγια 58’), Τάισον, Κωνσταντέλιας, Μπράντον (Σαμάτα 75’)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This