Ο απιδινωτής έσωσε τη ζωή του τερματοφύλακα της Βααλβάικ

Must Read

Ο απιδινωτής που υπήρχε στο γήπεδο της Βααλβάικ και η γρήγορη αντίδραση των διασωστών έσωσαν τη ζωή του 27χρονου τερματοφύλακα Ετιέν Βάασεν που τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση με παίκτη του Άγιαξ σε αγώνα για το Ολλανδική πρωτάθλημα.

Ο Βάασεν δεν είχε τις αισθήσεις του μετά το χτύπημα που δέχτηκε σε διεκδίκηση της μπάλας πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Έμεινε ακίνητος στον αγωνιστικό χώρο. Οι πρώτες βοήθειες που του προσέφεραν οι διασώστες του γηπέδου, αλλά και η χρήση απιδινωτή του έσωσαν τη ζωή.

Από το χτύπημα ο Βάασεν υπέστη καρδιακκή προσβολή, όπως εξήγησε αργότερα ο γενικός διευθυντής της Βααλβάικ και συμπλήρωσε ότι μετά την ανάνηψη στον αγωνιστικό χώρο ο ποδοσφαιριστής δεν είχε την αίσθηση του χώρου και επικοινωνούσε με δυσκολία με το περιβάλλον. Αργότερα στο νοσοκομείο αναγνώρισε τα αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά δεν θυμόταν τίποτα από τη στιγμή του τραυματισμού του και τα όσα ακολούθησαν.

Ο Βάασεν υποβάλλεται σε εξετάσεις και οι γιατροί περιμένουν να περάσει το πρώτο 24ωρο που θεωρείται κρίσιμο.

Ο αγώνας φυσικά δεν συνεχίστηκε, οι παίκτες της Βααλβάικ αρνήθηκαν να τον ολοκληρώσουν. Ο Άγιαξ τη στιγμή της διακοπής προηγείτο με 3-2 και αναμένεται η Λίγκα να ορίσει προσεχώς την ημερομηνία στην οποία θα παιχθούν τα λεπτά που απομένουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This