Έσπασε το… ρόδι ο Ελίασον και γκρέμισε το κάστρο της Τρίπολης με ένα γκολ και μια ασίστ! Αστέρας – ΑΕΚ 0-3

Must Read

Ο Νίκλας Ελίασον ο Σουηδός της ΑΕΚ έκανε τα… πάντα στην Τρίπολη. Οδήγησε την ΑΕΚ σε άνετη νίκη με 3-0 σε μια έδρα που μόνο… φιλική δεν τη λες. Τι πέτυχε;

*Άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη με γκολσ το 45+3′ έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Τσούμπερ.

*Στο 77′ σε εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα στον Μοχαμάντι που μόλις είχε περάσει στον αγώνα. Με κεφαλιά «κλείδωσε» τη νίκη για την Ένωση.

*Το κερασάκι στην… τούρτα ήρθε στο 86′ από τον Τσούμπερ με πλασέ που άφησε… άγαλμα τον τερματοφύλακα του Αστέρα. ‘Ηταν η επιβεβαίωση της καλής εμφάνισης του Ελβετού.

Για να επιστρέψουμε στον Ελίασον αυτό ήταν η το πρώτο του επίσημο γκολ στην καριέρα του στην Ένωση. Το καλοκαίρι είχε σκοράρει στο φιλικό με την Τράμζονσπορ στην Τουρκία.

Παράλληλα η ΑΕΚ με τη νίκη της αυτή δεν κερδίζει απλά ένα «τρίποντο» σε μια περίοδο συνεχών αναμετρήσεων και κούρασης, αλλά και δίνει τέλος στην αρνητική παράδοση που είχε στη συγκεκριμένη έδρα. Η τελευταία της νίκη (2-1) ήταν στις 29 Νοεμβρίου 2020. Έκτοτε τρία ματς είχαν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή (1-1, 0-0, 1-1).

Όσο για τον Αστέρα προσπάθησε να φθάσει στη νίκη, δημιούργησε ευκαιρίες, ειδικά στο α’ μέρος, είχε δοκάρι με τον Καλτσά (23′), τρία τετ- α – τετ, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Κι όταν χάνεις αυτές τις ευκαιρίες απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις για τη νίκη. Αψυχολόγητη η ενέργεια του Καατάνο που δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη στο 52΄ και αποβλήθηκε (η πρώτη στο 45′) φορτώνοντας με ένα επιπλέον πρόβλημα στην ομάδα του.

Κόκκινη: 52′ Καστάνο (2 κίτρινες)

Κίτρινη: 6′ Μιριτέλο, 11′ Γκρόζντανιτς, 16′ Μουνάφο, 45′ Καστάνο, 80′ Αλάγκμπε – 45′ Μάνταλος, 45+1′ Ρότα, 48′ Κάλενς.

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Άλβαρες, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Γκαρθία, Μουνάφο (73′ Σουρλής), Γκρόζντανιτς (46′ Αλάγκμπε), Ρεγκίς, Καλτσάς (55′ Χριστόπουλος), Μπαρτόλο (73′ Ζουγλής), Μιριτέλο (82′ Μάντζης).
ΑΕΚ (Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Χατζισαφί (72′ λ.τρ. Μοχαμάντι), Κάλενς, Βίντα, Ρότα, Σιμάνσκι, Γιόνσον (72′ φαν Βέερτ), Τσούμπερ, Ελίασον, Μάνταλος, Αραούχο (46′ Πινέδα).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This