Κολομβία: Η απαγωγή των γονιών του Λουίς Ντίας της Λίβερπουλ – Το βίντεο με την απελευθέρωση της μητέρας του

Must Read

Θύματα απαγωγής έχουν πέσει στην Κολομβία οι γονείς του 26χρονου επιθετικού της Λίβερπουλ Λουίς Ντίας. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της νοτιοαμερικανικής χώρας οι γονείς του ποδοσφαιριστή επέστρεφαν σπίτι τους, σταμάτησαν σε ένα βενζινάδικο όταν ένοπλοι με μηχανές τους ακινητοποίησαν και τους απήγαγαν. Κάμερα κλειστού κυκλώματος του καταστήματος έχει καταγράψει την σκηνή.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις, ακόμα και ο στρατός. Η μητέρα του ποδοσφαιριστή απελευθερώθηκε, αλλά ο πατέρας του, Λουίς Μανουέλ Ντίας, γνωστός και ως Μανέ, παραμένει κρατούμενος.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Κολομβίας έχει αναλάβει προσωπικά τις έρευνες, ενώ ενημερώνεται και ο Πρόεδρος της χώρας.

Πριν 18 μήνες η αστυνομία είχε ζητήσει από τον πατέρα του ποδοσφαιριστή να μην επισκεφτεί μια φάρμα καφέ που έχει στα βουνά επειδή κινδύνευε με απαγωγή από την τοπική μαφία. Ο ίδος μάλιστα είχε δηλώσει σε τοπική εφημερίδα ότι δεν κοιμόταν ποτέ στο ίδιο σημείο και έπαιρνε μέτρα προστασίας.

Ο Λουίς Ντίας ήρθε στην Ευρώπη το 2019 για να αγωνιστεί στην Πόρτο και δύο χρόνια αργότερα πήγε στη Λίβερπουλ.

Ο αρχηγός της Αστυνομίας στην Κολομβία Ουίλιαμ Σαλαμάνκα μίλησε τηλεφωνικά με τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ και τον διαβεβαίωσε ότι ο πατέρας του είναι καλά και η μητέρα του ασφαλής μετά την απελευθέρωσή της. Η συνομιλία μάλιστα καταγράφηκε από τις τηλεοπτικές κάμερες.

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This