Πισωγύρισμα για τον Άρη, ανάσταση για τον Ατρόμητο το 3-1 στο «Βικελίδης»

Must Read

Έπαιξε κι έχασε ο Άρης, έπαιξε και νίκησε ο Ατρόμητος (3-1) μέσα στο «Βικελίδης».

Η ομάδα από το Περιστέρι εμφανίστηκε στο γήπεδο περισσότερο διαβασμένη, είχε καλό τερματοφύλακα, τον Τσιντώτα, κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού των γηπεδούχων.

Κι ο Άρης; Η φλύαρη υπεροχή ποτέ δεν είναι καλός σύμβουλος σε μια ομάδα που μπαίνει στο γηπεδο με τον τίτλο του φαβορί. Αυτή η υπεροχή κοιμίζει την ομάδα που την έχει και όταν δεν μετουσιώνεται σε γκολ τότε μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ. Αυτό έγινε και στο ματς με τον Ατρόμητο.

Όσο για τους φιλοξενούμενους μετά τα 3-1 εξάντλησαν όλα τα περιθώρια καθυστερήσεων. Λογικό. Όταν έχεις μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα (3-2 τον Παναιτωλικό), βρίσκεσαι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας εφαρμόζεις το «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».

Στο 25′ ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ. Η σέντρα του Ντε Μποκ τον Ρομπάιγ και το γύρισμα στον Φριντζόνσον έφερε το πρώτο γκολ με ωραίο τελείωμα, παρά την πίεση του Φαμπιάνο.

Στο 36′ ο Άρης κέρδισε πέναλτι όταν ο Κεσχρίντα μάρκαρε τον Παναγίδη. Το ερώτημα εάν το μαρκάρισμα έγινε μέσα ή έξω από την περιοχή την έδωσε το VAR. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φαμπιάνο, ο Τσιντώτας το έπιασε, αλλά ο Βραζιλιάνος πήρε το ριμπάουντ και με αριστερό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα (1-1).

Στο 53′ ήταν η σειρά του Ατρομήτου να κερδίσει πέναλτι. Ο Βερστράτε χτύπησε με τον αγκώνα του τον Γκονζάλεθ. Ο Βαλένσια το εκτέλεσε, ο Κουέστα έπεσε σωστά, αλλά δεν μπόρεσε να σταματήσει την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα (1-2).

Στο 77′ ο Καμαρά που πέντε λεπτά νωρίτερα είδε τον βοηθό διαιτητή και το VAR να μην μετράνε δικό του γκολ (οφσάιντ) τσίμπησε την μπάλα, απέφυγε τον Σουλεϊμάνοβ και με σουτ έδωσε «καθαρό» προβάδισμα στον Ατρόμητο (1-3).

Στο 90+8′ ο Φαμπιάνο έχασε την τελευταία ευκαιρία να μειώσει το σκορ, αλλά το σουτ που επιχείρησε έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Κίτρινη: 53′ Βεσττράτε, 67′ Νταρίντα, 86′ Μπράμπετς – 9′ Βαλέντσια, 31′ Ιμερέκοφ, 61′ Τσακμάκης, 86′ Αγκιέλσκι

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Αλέξανδρος Μπαλιάκας (Κοζάνης)

4ος: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

VAR: Σπύρος Ζαμπάλας (Ηπείρου), AVAR: Γιώργος Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

Άρης (Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Βερστράτε (83΄Τζούρασεκ), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ (83′ Πάρντο), Μενέντες (59′ Σαμόρα), Παναγίδης (68′ Κάρλσον), Μορόν.

Ατρόμητος (Ίλιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Ιμερέκοφ (46′ Τσακμάκης), Ντε Μποκ, Γκονζάλες (85′ Κούεν), Κούντε, Καμαρά, Φριντζόνσον (71′ Έρλινγκμαρκ), Ρομπάιγ (71′ Αγκιέλσκι), Βαλένσια.

Η Βαθμολογία

Σημείωση: Από τον Ολυμπιακό έχει αφαιρεθεί ένας βαθμός σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση, ενώ το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχει κατακυρωθεί υπέρ των «πράσινων» με σκορ 3-0. Αναμένεται απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This