ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑΆγνωστοι επιχείρησαν να απαγάγουν την κόρη του Νειμάρ - Σκηνές τρόμου στο σπίτι της πρώην συντρόφου του

Άγνωστοι επιχείρησαν να απαγάγουν την κόρη του Νειμάρ – Σκηνές τρόμου στο σπίτι της πρώην συντρόφου του

Οι ύποπτοι έκλεψαν τσάντες, ρολόγια και κοσμήματα

Ώρες αγωνίας πέρασε ο Νειμάρ και η πρώην σύντροφός του, Μπρούνα Μπιανκάρντι. Ένοπλοι αποπειράθηκαν να απαγάγουν την νεογέννητη κόρη τους, χωρίς να τα καταφέρουν καθώς το βρέφος δεν βρίσκονταν στο σπίτι της μητέρας του. Οι γονείς της 28χρονης γυναίκας ήταν εντός της οικίας και όταν τους είδαν οι δράστες, τους έδεσαν.

Στην σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται:

«Η Αστυνομία της Κότια διερευνά ληστεία σπιτιού που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (07/11). Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις ένοπλοι μπήκαν στην κατοικία και κατατρόπωσαν τα θύματα ηλικίας 50 και 52 ετών.

Οι ύποπτοι έκλεψαν τσάντες, ρολόγια και κοσμήματα. Κατά την πράξη συνελήφθη ένας 20χρονος. Ήδη εντοπίστηκε ο δεύτερος δράστης και συνεχίζονται οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του τρίτου και της σύλληψής τους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης